RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 8 Απριλίου 2018

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ: Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ


Αυτός ο άνθρωπος δεν σταματά να μας εκπλήσσει με το ενδιαφέρον του
για τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας και όσους περνούν δύσκολα και χρειάζονται στήριξη, υλική ή και ψυχολογική.






Ο ηθοποιός Κώστας Βήχας, αν και μέρες γιορτινές και οικογενειακές, την ώρα που στην πλειοψηφία των σπιτιών βρίσκεται σε εξέλιξη το τρικούβερτο πασχαλινό γλέντι, το ενδιαφέρον του ίδιου είναι στραμμένο προς τους άστεγους της Λεμεσού και όχι μόνο.

Η εφημερίδα Λεμεσός τον εντόπισε κατά την επίσκεψη του στο Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, σε ένα στιγμιότυπο με τους νοσηλευτές.




"Χρόνια πολλά, από το Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Ευχαριστούμε για αυτά που κάνετε για τους συμπολίτες μας, έστω κι αν στερείστε το γιορτινό τραπέζι με την οικογένεια σας!"




Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Βήχας, έχοντας στο πλευρό του φίλους και συνεργάτες του, ετοίμασε τα γιορτινά πακέτα που διένειμε στους άστεγους της Λεμεσού. Από τους λίγους ανθρώπους που δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους προς αυτή την αδικημένη μερίδα συνανθρώπων μας, καθημερινά και όχι μόνο σε εορταστικές περιόδους.




Ο ίδιος έγραψε σχετικά: "ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!! Ευχαριστούμε τους συναδέλφους ηθοποιούς, το προσωπικό Του ΡΙΚ (της σειράς Καμώματα τζι αρώματα) τους αστυνομικούς συνεργάτες, δημοσιογράφους, Κ. ΚΥΘΡΑΙΩΤΗΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΛΤΔ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΣΟΥΣΕΝΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΚΕΠΑΚΥ, ΡΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, Βάσος Βασιλείου, Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, Δήμος Λεμεσού (Κοινωνικό Παντοπωλείο), Ερυθρός Σταυρός, Το Νοσοκομείο Λεμεσού (ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΕΟΓΝΩΝ), το προσωπικό ΤΕΠΑΚ, ξενοδοχείο ATLANTICA, Ψησταρια Ελένη, Υπεραγορά Κατσικίδης, Χριστιάνα Αριστοτέλους, Κρίστης Δανιηλίδης, Μάγδα (Λάρνακα), Κατερίνα Σωτηρίου, Χρίστος Κυριάκου (Παλώδιας), Λοϊζος Πουργουρίδης, Ηλιάνα Ζήνωνος, Μιράντα Γραμματικοπούλου, Φωτούλλα Αλλαγιώτου, Αριστείδης Γιορδαμλής, Θάλεια Χριστοφίδου κ.ά."

Σε αυτό το χώρο φιλοξενούνται άστεγοι συνάνθρωποι μας στη Λεμεσό.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ