RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ

Η Ελένη Φουρέιρα φέτος φαίνεται πως θα κάνει την μεγάλη ανατροπή στην Eurovision και θα φέρει την Κύπρο σε ένα από τα υψηλότερα σκαλοπάτια του διαγωνισμού...


Αυτό τουλάχιστον αναφέρει βρετανικό άρθρο όπου μεταξύ άλλων λέει χαρακτηριστικά

"Μπορεί να μην εμφανίστηκε σε κανένα από τα προγνωστικά της Eurovision, αλλά η Eleni Foureira είναι πιθανό να κάνει τεράστια εντύπωση με την είσοδό της Κύπρου και του Fuego όταν οι πρόβες της Eurovision ξεκινήσουν στη Λισαβόνα. 
Το Fuego (Fire) είναι ένα πικάντικο μοντέρνο ποπ τραγούδι με ισχυρό λάτιν ρυθμό και είναι η καλύτερη επιλογή που έχει στείλει η Κύπρος τα τελευταία χρόνια.... αναφέρει το δημοσιεύμα.

 Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο καλοκαιρινό χτύπημα σε όλη τη Μεσόγειο και δίνει στην Κύπρο μια μεγάλη πιθανότητα για ένα κορυφαίο αποτέλεσμα στην Eurovision...του 2018. 

Λίγο αργότερα το δημοσιεύμα αναφέρει για την καταγωγή της εκρηκτικής τραγουδίστριας ενώ κάνει λόγο και για το ότι η Ελένη έχει προσπαθήσει να πάει στον ευρωπαικό θεσμό με τα χρώματα της Ελλάδας όμως τελικά την κέρδισε η Κύπρος....
Το Fuego γράφτηκε από μια παγκοσμίου φήμης ομάδα, τον Alex P ΕλληνοΣουηδό καλλιτέχνη και παραγωγό ο οποίος έχει έδρα τη Στοκχόλμη, και έχει συνεργαστεί με την Jennifer Lopez, τον Enrique Iglesias και τον Mark Anthony.  
Το άρθρο φυσικά ανεβάζει ακόμα περισσότερο την Κύπρο λέγοντας πως ο ALEX P έχει άφθονη εμπειρία στο θέμα της Eurovision ενώ ταυτόχρονα αναφέρονται και για την υπόλοιπη ομάδα που επέλεξε φέτος το ΡΙΚ και η PANIK Records να πλαισιώνει την ποπ σταρ τόσο πίσω όσο και μπροστά στη σκηνή. 
Η Κύπρος θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη 8 Μαΐου ενώ αναφέρουν πως το Ηνωμένο Βασίλειο ψηφίζει σε αυτό το ημιτελικό. Λέτε να πάρουμε ένα πολύ καλό βαθμό από το Ηνωμένο Βασίλειο; Το ευχόμαστε.... 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ