RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ - ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ

  Παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Αύγουστο οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι 


παρανόμως χορηγούσε μπότοξ σε γυναίκες ενώ δεν είναι γιατρός και δεν κατέχει την απαραίτητη εξειδίκευση, ο 41χρονος κομμωτής από τη Λεμεσό ξαναχτύπησε και πλέον αναζητείται από την Αστυνομία.  Γυναίκα η οποία αποτάθηκε στον 41χρονο για ενέσιμη θεραπεία με μπότοξ κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μετά τις ενέσεις άρχισε να αισθάνεται ισχυρούς πόνους και είδε παραμόρφωση στο πρόσωπό της. Επικοινώνησε μαζί του και αυτός της συνέστησε να πάρει φάρμακα με κορτιζόνη αλλά και πάλι δεν λύθηκε το πρόβλημα. Ακολούθως αποτάθηκε σε κανονικό γιατρό ο οποίος της χορήγησε φαρμακευτική αγωγή για να επιλυθεί το πρόβλημα. Η γυναίκα κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία και πλέον ο 41χρονος κομμωτής αναζητείται. 

 Τον περασμένο Αύγουστο είχε συλληφθεί επειδή παρουσιαζόταν ως δερματολόγος και είχε μετατρέψει διαμέρισμα στη Μέσα Γειτονιά σε ιατρίο για διενέργεια αισθητικής ιατρικής και μπότοξ. Για την επιχείρηση αποκάλυψης της παρανομίας επιστρατεύτηκε γυναίκα αστυνομικός, η οποία επισκέφθηκε τον 42χρονο στο ύποπτο διαμέρισμα σαν πελάτης με σκοπό να κάνει θεραπεία μπότοξ.  

Όταν ο ύποπτος ετοιμαζόταν να τις χορηγήσει ενέσιμο φάρμακο και να τις προσφέρει τις υπηρεσίες μπότοξ, η αστυνομικός αποκάλυψε την ταυτότητά της και στη συνέχεια μπούκαραν στο διαμέρισμα και οι άλλοι αστυνομικοί για να βρεθεί με χειροπέδες.  Από το διαμέρισμα παραλήφθηκαν σαν τεκμήρια χίλιες ενέσεις και διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα για τις απαραίτητες εξετάσεις από το κρατικό χημείο, καθώς επίσης έγγραφα και τρία διπλώματα και πιστοποιητικά διαφόρων κολεγίων και πανεπιστημίων για να διαπιστωθεί η γνησιότητά τους.  

Ανακρινόμενος ο ύποπτος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν κατέχει το πτυχίο ιατρικής με ειδικότητα στη δερματολογία, πρόβαλε τον ισχυρισμό ότι δε γνώριζε ότι για τη διενέργεια τέτοιου είδους θεραπειών χρειάζεται ειδική άδεια. Υποστήριξε δε ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε κάνει κάποια μαθήματα και σεμινάρια κοσμετολογίας αποκτώντας διάφορα διπλώματα τα οποία θεώρησε ότι ήταν αρκετά για τη διενέργεια θεραπειών αισθητικής και ομορφιάς. Ανέφερε ακόμη πέραν των άλλων ενασχολήσεων που ασκούσε και το επάγγελμα του κομμωτή.  Πηγή: Philenews
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ