RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ - ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ


Αν εκεί που τακτοποιείτε τις ντουλάπες σας διαπιστώσετε πως κάποια ρούχα ή παπούτσια, για ενήλικες και παιδιά δεν τα χρειάζεστε πια, σκεφτείτε ότι είναι χρήσιμα για κάποιους άλλους.

Που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το βομβαρδισμένο σπίτι και τη χώρα τους και δεν μπόρεσαν να φέρουν τίποτα μαζί τους ερχόμενοι στην Κύπρο.

Αν σας περισσέψουν χρήματα όταν ψωνίζετε στην υπεραγορά, πάρτε κατιτίς παραπάνω. Καθώς ψωνίζετε για το μωράκι σας, σκεφτείτε ακόμη ένα. Ένα από τα 22 βρέφη που γεννήθηκαν πρόσφατα στο κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου.

Εθελοντές του Kofinou We Care  πλέον μπορούν να σας εξυπηρετήσουν σε όλες τις πόλεις χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε οι ίδιοι στο κέντρο.

«Άλλωστε πλέον δεν επιτρέπεται (να πηγαίνουν πολίτες στο κέντρο για να παραδώσουν πράγματα) καθώς πρέπει η κατανομή να γίνεται δίκαια προς όλους», μας εξηγεί η κ. Νατάσα Γεωργίου, συντονίστρια των Εθελοντικών Οργανώσεων και Ανεξάρτητων Εθελοντών που δραστηριοποιούνται στο κέντρο.

Οι ανάγκες είναι καθημερινές σε είδη προσωπικής υγιεινής, όπως σερβιέτες, σαμπουάν, ξυραφάκια, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες, ενώ καλοδεχούμενα είναι όλα τα είδη για βρέφη και νήπια (πανιά, πιπίλες, μπιμπερό, μωρομάντιλα, παιδικά σαμπουάν και υγροσάπουνα).

Η κ. Γεωργίου αναφέρει επίσης ότι αυτό το διάστημα θα προκύψουν ανάγκες για καλοκαιρινά ρούχα για γυναίκες, αλλά κυρίως για άνδρες.

«Ειδικά οι άντρες, που είναι περίπου 1.60, δεν έχουν την ευκαιρία να πάρουν όλοι από μια μπλούζα ή παπούτσια», σημειώνει η κ. Γεωργίου.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, η έκκληση αφορά και εταιρείες που εισάγουν τέτοια είδη, μπορούν να απευθυνθούν στη σελίδα του Kofinou We Care στο facebook και στο τηλ. 99383379.

Πληροφορίες: politis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ