RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΡΑΦΑΗΛ ΘΩΜΑ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ

Ο Ραφαήλ Θωμά, από τη Λάρνακα, έμαθε από πολύ μικρός να δίνει μάχες. Σε ηλικία 2 ετών,
περιεργαζόταν μια μηχανή του κιμά, η οποία βρισκόταν σε δωμάτιο κάτω από το εστιατόριο που διατηρούσε η οικογένειά του. Κατά την επεξεργασία του παράξενου, για ένα παιδί, μηχανήματος, το έβαλε σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί το δεξί του χέρι και να ακρωτηριαστεί από τον αγκώνα και κάτω.
Το πρόβλημα αυτό, ωστόσο, δεν του στέρησε το δικαίωμα να κάνει όνειρα και να προσπαθεί να τα υλοποιήσει. Ένα από αυτά ήταν και το ποδόσφαιρο. Και αυτό το όνειρο το έκανε πραγματικότητα, αφού σήμερα παίζει σε ομάδα τρίτης κατηγορίας, τον Λειβαδιακό-Σαλαμίνα Λειβαδιών, στη θέση του μεσοεπιθετικού. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ραφαήλ Θωμά έζησε μία δύσκολη περιπέτεια αφού υπέστη κάταγμα κνήμης στο παιχνίδι της 24ης Φεβρουαρίου με την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, ένας τραυματισμό που τον έστειλε αυθημερόν στο χειρουργείο.
Ανασφάλιστος ο Θωμά, πέρασε δύσκολες στιγμές μέχρι να λάβει κάποια οικονομική στήριξη από το σωματείο του, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του ΠΑ.Σ.Π. για να έρθουν σε συνεννόηση οι πλευρές του παίκτη και του σωματείου.
Ο Ραφαήλ είναι ερασιτέχνης και δεν αμείβεται, ενώ η ομάδα του δεν είχε ασφαλισμένους τους ποδοσφαιριστές. Αμέσως μετά τον τραυματισμό, ο ποδοσφαιριστής στάλθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εγχειρίστηκε.
 Μετά την εγχείρηση, υπήρξε δυσκολία στην επικοινωνία με την ομάδα, για κάλυψη κάποιων εξόδων. Τότε ήταν που ο ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με τον ΠΑ.Σ.Π. για να ζητήσει καθοδήγηση και στήριξη.
Μετά από παρέμβαση του προέδρου του ΠΑ.Σ.Π., πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα παρέχουν στο ποδοσφαιριστή ότι ήταν απαραίτητο, αφού δεν ήταν ασφαλισμένοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
newsit.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ