RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ: "ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ"


Πριν από δύο ημέρες, αυτή η φωτογραφία αναδείχθηκε ως η φωτογραφία της ημέρας
από ενημερωτική ιστοσελίδα. Σήμερα, ο σύζυγος της γυναίκας Πυροσβέστη, ο Νικόλας Νικολάου, μας αποκαλύπτει την ιστορία της με ένα ξέσπασμα που προκαλείται από την αδικία που αισθάνεται ζώντας καταστάσεις από κοντά.

Μια εικόνα… χίλιες λέξεις!
Η αναφορά που συνόδευσε τη φωτογραφία: Πολλά έχουμε πει και γράψει κατά καιρούς για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κάθε φορά που καλούνται να ανταποκριθούν σε κάποιο επεισόδιο με φωτιά.

Και κάθε φορά, έρχεται και μία εικόνα για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές…

Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται καθαρά η εξάντληση αυτής της γυναίκας, μέλους του Πυροσβεστικού σώματος, στη διάρκεια επεισοδίου αντιμετώπισης φωτιάς, σε αποθήκη καταστήματος επί της λεωφόρου Μακαρίου στη Λεμεσό.

Πεσμένη στο έδαφος πίνει νερό και δίπλα της ένας συνάδελφος της, επίσης εξαντλημένος από τη μάχη με τις φλόγες.

Πάντα καταφέρνετε εσείς να μας δίνετε δύναμη! Χίλια Μπράβο!

Για να ακολουθήσει το εξής μήνυμα από τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκο Τράγκολα:

 

Μια γυναίκα ηρωίδα και όχι απλώς μία Πυροσβέστης. Ο Νικόλας Νικολάου, σύζυγος της εικονιζόμενης Πυροσβέστη, είναι χείμαρρος στα όσα αναφέρει:  
"Αυτή η γυναίκα Πυροσβέστης που βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία (όπως χαρακτηρίζεται απο ΜΜΕ " η φωτογραφία της ημέρας ") ειναι η σύζυγος μου.

Είναι η γυναίκα που μου χάρισε δυο όμορφες, ταλαντούχες και πανέξυπνες κορούλες. Είναι η γυναίκα που κατάληξε Πυροσβέστης (αδιόριστη φιλόλογος) για τα λάθη και τις πεποιθήσεις κάποιων να μας κάνουν κοινοτικούς με επακόλουθο αντί να βρίσκεται σε ένα σχολείο να διδάσκει, να βρίσκεται στο έδαφος προσπαθώντας να κάνει την δουλειά της.

Ειναι η γυναίκα η οποία βρήκε την γειτόνισσα της να γεννάει πάνω στο κάθισμα της τουαλέτας με τον γείτονα σύζυγο να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και να τρέχει στους δρόμους πανικόβλητος... Αυτή που ξεγέννησε την καημένη κοπέλα, έκοψε τον ομφάλιο λώρο και τον έκλεισε με μανταλάκι σφραγίσματος τροφίμων του ΙΚΕΑ, καθάρισε τις αναπνευστικές οδούς του νεογέννητου με το sanction pump των παιδιών μας και το παρέδωσε μαζι με την μαμά του στους Α' βοηθούς του Ασθενοφόρου που έκανε 45’ να φτάσει στη σκηνή.

Αυτή η γυναίκα Πυροσβέστης αντί να επιβραβευτεί όπως γίνεται συνήθως, αγνοήθηκε παντελώς, αφού είχε γίνει και ιδιαίτερη μνεία απο τα κανάλια του τόπου, ενώ κάποιες άλλες που κατα τύχη πέφτει πανω τους ένας κλέφτης παίρνουν βαθμό.

Σε συζήτηση που είχα με τον πρώην Αρχηγό της Αστυνομίας μου είπε ότι ποτέ δεν έφτασε ο φάκελος της στα χέρια του για να προαχθεί.... μιλάμε για τόοοοσοοοο... δεν βρίσκω χαρακτηρισμούς...

Είναι η πρώτη γυναίκα Πυροσβεστης, που τελείωσε την σχολή ΠΡΩΤΗ, στην ιστορία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανάμεσα και στα δυο φύλα και αντί να την διαχειριστεί σωστά η Υπηρεσία, πήρε μετάθεση μόλις γέννησε, για την Πάφο αφήνοντας το παιδί της σε παραμάνα να μεγαλώσει.

Είναι η γυναίκα που τελείωσε καθηγήτρια Ιστορίας - Αρχαιολογίας πηγαίνοντας μόνο στις εξεταστικές της, χωρίς να παρακολουθήσει ούτε μια διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε τέσσερα χρονια, ενώ οι συμφοιτητές της που ήταν εκει έκαναν 5 και 6, στις εξετασεις της Αστυνομιας 11η από τις 2.500 υποψηφιους με το ψηλότερο βαθμό σε Ελληνικά και Γενικές Γνώσεις και αυτό το γνωρίζουμε γιατί της το είπαν στην συνέντευξη πρόσληψης, ενώ τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής για βαθμό δεν τις πέρασε και τις δύο φορές που τις παρακάθισε ενώ τις περνούν απόφοιτοι Λυκείου με γενικό 12...

Αυτή η γυναίκα σημερα άλλαξε ΤΡΕΙΣ κυλίνδρους στην αναπνευστική συσκευή της (κάτι το οποίο από πλευράς κανονισμών απαγορεύεται) για να σβήσει μια φωτιά στην οποία δεν υπήρχε κίνδυνος ανθρώπινης ζωής, γιατι απλά κάποιοι βολεμένοι αντί να φωνάξουν και να απαιτήσουν προσωπικό για την ασφάλεια των πολιτών αυτού του τόπου, να κρύβονται πίσω απο τα αστεράκια στα πουκάμισα και να γεύονται το βόλεμα, γιατι είχαν την τύχη να έχουν το μέσο την δεδομένη στιγμή και να ανελιχτούν πατώντας σε πτώματα.

Να διορίζουμε υφυπουργούς και βοηθούς μεσα σε γραφεία είμαστε πρώτοι. Να κάνουμε το καλό για τον απλό πολίτη ΔΕΝ;;;; Αλλά το βόλεμα μας ταιριάζει και οι άλλοι ας πάνε από εκεί που ήρθαν... αξίζουν δεν αξίζουν...

Τώρα είναι στο υπνοδωμάτιο και κλαίει γιατι με αυτό το ποστ θα την στείλουν μετάθεση στον Πύργο Τυλληρίας όπως μου λέει ή θα της κολλήσουν... να την στείλετε... δεν πειράζει...

Θα σηκώνομαι καθε πρωί μαζί με τις κορούλες μου και θα την πηγαίνουμε παρέα και θα σας το ποστάρω και live σε όλη τη διαδρομή... όσο αντέξει δηλαδή πριν σας δώσει παραίτηση... Γιατί απλά αυτό σας αξίζει.. Την παραίτηση μιας ικανότατης περήφανης γυναίκας Πυροσβέστη, με μισθό 1300€ τον μήνα...

Για αυτά τα χρήματα Κύριοι δεν θα σας την αφήσω εκεί να μου την φέρετε σε ένα φέρετρο και να δώσετε σε ένα σταθμό το όνομα της... Είναι καιρός να αλλάξουν κάποια πράγματα... Αν δεν μπορείτε να τα αλλάξετε γιατί έχετε βολευτεί, να δώσετε εσείς παραίτηση και να αναλάβουν άλλοι ,οι οποίοι θέλουν τουλάχιστον να προσπαθήσουν να τα αλλάξουν...

Με καθόλου εκτίμηση... ο σύζυγος της...!!!!

Υστερόγραφο
Η γυναίκα μου είναι Πυροσβέστης από το 2007 και όχι κάποια η οποία μπήκε πρόσφατα...!!!!


Επίσης να ξεκαθαρίσω κάτι... το ποστ δεν το έκανα για να προαχθεί η γυναίκα μου... το ποστ έγινε γιατί δεν άντεξα πλέον αυτή την κατάντια.


Ανεξάρτητα με τα πιο πάνω γραφόμενα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της βάρδιας της οι οποίοι την έκαναν να αισθάνεται ασφάλεια και για πρώτη φορά στα σχεδόν 11 χρόνια υπηρεσίας της ότι ανήκει κάπου!!! Ακόμα υπάρχει το φιλότιμο σε κάποιους και είναι αυτοί που κρατούν την υπηρεσία περήφανη!!!"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ