RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΟΚΛΙΝΗ - "ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ. ΘΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ"


Θολό τοπίο καλύπτει το παρελθόν του 34χρονου Τζώρτζ  Στήβεν Ιωάννου, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του μπροστά στα έντρομα μάτια της γιαγιάς του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 34χρονος φέρεται να είχε πέσει θύμα κακοποίησης ενόσω βρισκόταν στη Βρετανία, από άνδρα ο οποίος συζούσε με την μητέρα του. Το σκηνικό αυτό εκτυλίχθηκε στο παρελθόν ενώ τα τελευταία χρόνια ο 34χρονος είχε μετακομίσει στην Κύπρο (το 2015) και πιο συγκεκριμένα στην Ορόκλινη όπου και διέμενε μαζί με τον πατέρα του, την συμβία του και την γιαγιά του.

Ο 34χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο νοσηλεύτηκε ή όχι κατά την παραμονή του στο νησί. Πλέον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης και κρατείται υπό 8μερη κράτηση. Νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 62χρονου διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους. Αιτία θανάτου είναι εσωτερική αιμορραγία συνεπεία πολυτραυματισμού. Το θύμα δέχθηκε 7 θανάσιμες μαχαιριές από τα χέρια του ίδιου του γιου του. 

Εντωμεταξύ, παρόμοιο σκηνικό οικογενειακής τραγωδίας με πρωταγωνιστή δράστη ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα σημειώθηκε το Νοέμβριο του 2015 στον Αρχάγγελο. Τότε, γιος πυροβόλησε εξ επαφής τον πατέρα του προκειμένου «να τον σώσει» όπως ισχυρίστηκε ενώπιον των Αρχών. Ο πατροκτόνος καταδικάστηκε σε 8ετη φυλάκιση και απαλλάχθηκε από την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.
Ο φερόμενος πατροκτόνος της Ορόκλινης αναμένεται εντός των επόμενων 24ωρων να εξεταστεί από ψυχίατρο.Αμέσως μετά την σύλληψή του, ο 34χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς: «Εγώ τον σκότωσα θα πάω φυλακή». SIGMALIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ