RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Η ΛΟΥΠΕΣΚΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΚΑΡΟΥ


Σε συνάντηση τους που έγινε πριν από μερικά χρόνια σε γυρίσματα τηλεοπτικής
εκπομπής, η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου άδραξε την ευκαιρία και ζήτησε παρασκηνιακά από την Αντζίλ Λουπέσκου να της πει τι "βλέπει" για το μέλλον της.

Η γνωστή ερευνήτρια μεταφυσικής και υπνοθεραπεύτρια που συζητήθηκε ουκ ολίγες φορές για τις προβλέψεις-δηλώσεις της, τη ρώτησε αν έχει μηχανάκι. Όταν της απάντησε θετικά, της είπε αμέσως "πέτα το".


Η τραγουδίστρια όπως ομολόγησε σε συνέντευξη της στην εκπομπή "Το ταξίδι της ζωής" που  μεταδίδεται απόψε από το κυπριακό κανάλι Plus, δεν έδωσε καθόλου σημασία. Δεν  πήρε την υπόδειξη στα σοβαρά.

Της ανέφερε ότι θα έχει ένα σοβαρό τροχαίο, όμως η Πένυ δεν απαρνήθηκε το αγαπημένο της δίκυκλο, που τρία χρόνια αργότερα οδηγώντας το είχε παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο που την κτύπησε και την εγκατέλειψε.

Αποτέλεσμα του σοβαρού τροχαίου, αφού εκτοξεύθηκε στην λεωφόρο Πειραιώς, ήταν να χάσει το πόδι της.



Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αποψινής τους συζήτησης, η ερευνήτρια της ανέφερε ότι το αυτοκίνητο που τη κτύπησε ήταν άσπρο, με την τραγουδίστρια να φέρνει στο μυαλό της μνήμες από την εντατική, που έλεγε ότι κτυπήκε από ένα λευκό φορτηγάκι.

Όταν στην παλαιότερη συνάντηση τους πριν από το τροχαίο, ρώτησε την κ. Λουπέσκου για τις εξελίξεις στα επαγγελματικά της, της είπε: "Έχεις ταλέντο. Σε τρία χρόνια θα γίνεις γνωστή. Για τον χαρακτήρα σου, όμως". Και όντως σε τρία χρόνια, όταν έγινε το σοβαρό τροχαίο και τη γνωρίσαμε για το πείσμα της και τη θέληση της να συνεχίσει να ζει και να δημιουργεί.

Όσο δε για μία σχέση που είχε και μπήκε τότε σε παύση, της είπε ότι θα επιστρέψει σε τρεις μήνες, όπως και έγινε. Και πάλι η τραγουδίστρια, όπως είπε, δεν έδωσε βάση και πως όταν όντως έγινε, θεώρησε ότι ήταν τυχαίο.


Μάλιστα, ένα χρόνο μετά το ατύχημα στο οποίο έχασε το ένα πόδι, ενώ οδηγούσε, αυτοκίνητο αυτή τη φορά, τη κτύπησε ένα αυτοκίνητο που έτρεχε ιλιγγιωδώς με αποτέλεσμα και αυτή τη φορά να εκτοξευτεί, χωρίς όμως να πάθει κάτι. Τότε άρχισε να το ψάχνει, μήπως "ενεργειακά" συμβαίνει κάτι και ελκύει τα ατυχήματα.  

Σε αυτό το σημείο η ερευνήτρια τη ρωτά αν πιστεύει στον Θεό ή αν φορά σταυρό, γιατί η αύρα μας έχει ανάγκη την προστασία από μία ανώτερη δύναμη.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ