RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, με τη δικαιολογία ότι χαίρονται το... έθιμο της Λαμπρατζιάς, συμμορίες νεαρών προκαλούν σημαντικές ζημιές εκεί όπου συγκεντρώνονται.


"Αυτή είναι η σημερινή αντίδραση γιατί διαμαρτυρήθηκε ο Σύνδεσμος. Η Δευτερά του 2018!!!!"



Είναι οφθαλμοφανές το επίπεδο των δραστών. Όσο για την ανύπαρκτη σχέση τους με την ορθογραφία, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε το παραμικρό. Μεταξύ μας, είναι γνωστή η θέση που εξασφαλίζουν στην κοινωνία, τέτοιου είδους άτομα. Με όσα βλέπουμε, μάλλον η πορεία που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν, δεν έχει επιστροφή. Το μόνο που μένει είναι να ληφθούν άμεσα μέτρα, να ληφθούν αποφάσεις που θα παρεμποδίσουν την καταστροφική τους δράση.



 Όταν καταγράφονται ζημιές, παύει να είναι έθιμο και οι αρμόδιοι που κατέχουν τις θέσεις και λαμβάνουν τις αποφάσεις, οφείλουν να θέσουν απαγορευτικά.

 

Ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Δευτεράς, δημοσίευσε φωτογραφίες με τις καταστροφές που έγιναν στο σχολείο από ομάδες νεαρών τις μέρες του Πάσχα.  


 

Άγνωστοι σίγουρα δεν είναι σε ένα μικρό χωριό. Ας κατονομαστούν και ελπίζουμε άμεσα να λογοδοτήσουν και να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται για τις ζημιές, καταστρέφοντας όσα με προσωπικό κόπο, χρόνο αλλά και χρήματα επιτυγχάνουν οι οργανωμένοι γονείς για το σχολείο των παιδιών τους.  


Η ανάρτηση που περιγράφει όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες μέρες στο Δημοτικό Σχολείο Δευτεράς (και λίγα λέει):

"Αυτά συμβαίνουν όταν τους δίνεις την ευχή σου να ανάψουν λαμπρατζιά στη αυλή του σχολείου!!!! Σε ποιους πέφτει η ευθύνη;;; Στην εκκλησία, στο Κοινοτικό Συμβούλιο, στην Αστυνομία;;;; Απλά πεστε μας σε ποιον!!!!" 



"Τα παιδιά μας θα πάνε στις τάξεις τους με σπασμένα παράθυρα;;;; Θα πίνουν νερό ή θα πληθούν από τις βρύσες που τα καθίκια ουρήσαν;;;Το θέμα πάντα κουκουλώνεται!!!!!"


"Πάντα προστατεύουμε αυτά τα καθίκια, πάντα διορθώνονται πριν μπουν τα παιδιά στις τάξεις!!!! Το θέμα ότι δεν μένουν πότε λεφτά για να αναβαθμιστεί το σχολείο γιατί τα πετάνε στις διορθώσεις που οι γνωστοί άγνωστοι τις Δευτεράς κάνουν τα θαύματα τους..."


Σύνδεσμος ξόδεψε €2000 για τα παγκάκια για να κάθονται οι μαθητές μας! Κάποιοι ανεγκέφαλοι αποφάσισαν να τα κάψουν!!!"



"ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ


Σύγκλιση επείγουσας συνεδρίας στο Δημοτικό Δευτεράς την Τετάρτη 11Απριλίου στις 7:15μ.μ. με θέμα τους συνεχιζόμενους βανδαλισμους στο σχολείο.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!"
 





 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ