RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ


Δικυκλιστής του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Τμήματος Τροχαίας
Αρχηγείου τραυματίστηκε όταν μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα στην προσπάθεια της να διαφύγει ανέκοψε την πορεία του αστυνομικού.

Η κατάσταση της υγείας του είναι ευτυχώς εκτός κινδύνου.
Παραμένει στο Νοσοκομείο Λάρνακας για παρακολούθηση.

"Η σελίδα Φίλοι Της Τροχαίας αναφέρει τα ακόλουθα σχετικά με το περιστατικό:


Επικοινώνησε με την σελίδα μας συνάδελφος του τραυματία. Βρισκόταν μαζί του την ώρα του δυστυχήματος. Τα δύο μέλη του Ε.Ο.ΜΟ. διενεργούσαν τροχονομικους ελέγχους, όταν μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα στην προσπάθεια της να διαφύγει ανέκοψε την πορεία του αστυνομικού.

Το μέλος του Ουλαμού είναι τώρα εκτός κινδύνου. Ο συνάδελφος του θεωρεί ορθό όπως γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα:

Την ώρα του συμβάντος, περνούσε απο την σκηνή με την οικογένεια του νοσηλευτής (ήταν εκτός καθήκοντος). Σταμάτησε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Κάτι που δέν έχει γνωστοποιηθεί, είναι ότι ο τραυματίας είχε υποστεί "απόφραξη του αναπνευστικού" και εάν ο νοσηλευτής δεν ενεργούσε έγκαιρα ίσως να ήταν πολύ αργά, και σήμερα θα μιλούσαμε για απώλεια ζωής.


Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ο νοσηλευτής αποχώρησε αθόρυβα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο μέλη του Ε.Ο.ΜΟ. εκτός απο συναδέλφοι είναι και πολύ στενοί φίλοι.

Ο νοσηλευτής έσωσε την ζωή του φίλου και συναδέλφου του.
Ο συνάδελφος του τραυματία, τον εντόπισε και του εξέφρασε την μεγάλη του ευγνωμοσύνη. Με την σειρά μας, στον νοσηλευτή αυτό εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη όλων μας και τον ευχαριστούμε.".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ