RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ "ΑΓΑΠΗ" - ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

Πέραν των 40 διαρρήξεων έχουν σημειωθεί το τελευταίο εξάμηνο στο Δάλι και τα Λύμπια από
ομάδα διαρρηκτών οι οποίοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. περνούν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα, χτυπούν και επιστρέφουν ανενόχλητοι. Ο τρόπος δράσης καταδεικνύει ότι πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα που έχει βάλει στο στόχαστρο τις επιχειρήσεις της περιοχής εκμεταλλευόμενοι την εύκολη πρόσβαση στις ελεύθερες περιοχές μέσω της νεκράς ζώνης.  Το εορταστικό τριήμερο του Πάσχα χτύπησαν σε πρακτορείο στοιχημάτων από το οποίο έκλεψαν όλες τις τηλεοράσεις και παρακείμενο κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων. Σε άλλη περίπτωση έξι άτομα εισήλθαν σε περίπτερο σε κεντρική λεωφόρο και ενώ οι τέσσερις από αυτούς άδειαζαν τα ράφια, οι δύο έπιναν μπύρα και κάπνιζαν στον εξωτερικό χώρο. 

Μάλιστα, οι δράστες δεν ενδιαφέρονται να καλύψουν καν τα πρόσωπά τους ή να φορέσουν γάντια αφού είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να τους αναγνωρίσει κάποιος μέσω των βίντεο των κλειστών κυκλωμάτων.   Τα αυξημένα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών επιβεβαιώνει και ο Δήμαρχος Ιδαλίου, Λεόντιος Καλλένος, ο οποίος μας ανέφερε ότι οι δράστες περνούν από τα οδοφράγματα Ποταμιάς και Λυμπιών με διαφορετικά αυτοκίνητα κάθε φορά. 

 Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από εισβολή σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών στο Δάλι

Ο Δήμος από την πλευρά του προσπαθεί συνεργαζόμενος με την Αστυνομία να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση ενώ ο κ. Καλλένος απεύθυνε έκκληση να αυξηθεί ο αριθμός των αστυνομικών που επανδρώνουν τον αστυνομικό σταθμό Πέρα Χωριού – Νήσου ο οποίος είναι υποστελεχωμένος και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Επιπλέον απεύθυνε έκκληση και προς όλους όσοι συμμετέχουν στο θεσμό του Παρατηρητή της Γειτονιάς να ενημερώνουν την Αστυνομία μόλις εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις αλλά να μην εμπλακούν σε οποιαδήποτε επικίνδυνη ενέργεια.  PHILENEWS 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ