RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ "ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ"

 
Την περασμένη Τετάρτη, η δημοσιογράφος που ανήκει στο δυναμικό του MegaOne
είχε δημοσιοποιήσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ότι κλάπηκε το πορτοφόλι της, ενώ βρισκόταν στην Αγία Νάπα.
 
Οι δράστες δεν έγιναν αντιληπτοί από την αγαπητή δημοσιογράφο, η οποία το αναζήτησε μόνο όταν είδε στην περιοχή να περιφέρονται Ρομά και υποψιάστηκε ότι μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο, όμως ήταν ήδη αργά. Το πορτοφόλι έκανε φτερά...
 
Η Νατάσα Ιωάννου είχε αναφέρει ότι κλάπηκαν κάρτες, ταυτότητα και χρήματα. Τα κλοπιμαία φαίνεται ότι αξιολογήθηκαν από τον κλέφτη ή τους κλέφτες, οι οποίοι κράτησαν τα χρήματα και πέταξαν σε κάποιο σημείο της περιοχής την ταυτότητα και τις πιστωτικές κάρτες που τους φάνηκαν αχρείαστες.
 
Τα ευχάριστα νέα ότι βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας, έκανε γνωστό σε μεγάλη ομάδα στο Facebook μία νεαρή κοπέλα από την Αγία Νάπα, η οποία ανάρτησε σχετική φωτογραφία.
 
Ακολούθως, η δημοσιογράφος ενημερώθηκε σχετικά και ήρθε σε επικοινωνία με την νεαρή, η οποία επρόκειτο να παραδώσει τα αντικείμενα στην Αστυνομία για να καταλήξουν αισίως στα χέρια της ιδιοκτήτριας τους. 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ