RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ - ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΒΡΟΧΕΣ & ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ - ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Συνεχίζεται το επιλεκτικό άστατο καιρικό σκηνικό.

Καλησπέρα φίλοι μου- ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ
Ισχυρή καταιγίδα με χαλαζόπτωση έπληξε σήμερα την Λευκωσία που στην δική μου περιοχή Στρόβολος ήταν ένα πολύ έντονο φαινόμενο με καταγραφή βροχής από τον σταθμό μου στα 29μιλίμετρα.
Γενικά είχαμε τοπικά βροχές και καταιγίδες με χαλαζόπτωση σε περιοχές όπως σας παρουσιάσα μέσα από χάρτη στο πρωινό μου δελτίο. Η σημερινή πρόβλεψη κύλησε με μεγάλη επιτυχία.
Μπορείτε να δείτε εικόνες και βίντεο από την καταιγίδα μέσα από την σελίδα μου.

Πάμε να δούμε την αυριανή ημέρα:
Η αποκομμένη ψυχρή λίμνη στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα συνεχίσει να μας επηρεάζει και αύριο Τρίτη. Κινείται ανατολικά και αύριο θα βρίσκεται στο Λίβανο αλλά θα δώσει και στην Κύπρο τοπικές βροχές-καταιγίδες με συνοδεία χαλαζόπτωσης.
Σας παρουσιάζω μέσα από χάρτη περιοχές που έχουν πιθανότητες να δεχθούν βροχές μέσα στο μπλέ πλαίσιο. Στο μώβ πλαίσιο ίσως εκεί να έχουμε ιδιαίτερα ισχυρή καταιγίδα.
Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά και δεν σημαίνει ότι θα επηρεαστούν όλες οι περιοχές που ειναι μέσα στο πλαίσιο.
Αν καταφέρει να ξεκινήσει βροχή-καταιγίδα πάνω στο Τρόοδος με το ρεύμα αέρα όπως θα είναι πιθανόν να σπρώξει τις βροχές και προς τν πόλη της Λεμεσό αλλά αυτό ακόμα δεν μπορώ να σας το εγγυηθώ.
Από νωρίς νωρίς το μεσημέρι και μετά μέχρι νωρίς το απόγευμα το άστατο καιρικό σκηνικό.


Αύριο πρωινές ώρες θα σας ενημερώσω και πάλι με χάρτη αν αλλάξει κάτι σε θέμα περιοχών αλλά και έντασης φαινομένων.

Θερμοκρασίες έως 23-24 βαθμούς στο εσωτερικό-επαρχία Λευκωσίας και έως 20-23 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές-επαρχίες. Στα ορεινά 10-16 βαθμούς.
Άνεμοι στα 2 έως 3 μποφόρ με παροδικές και τοπικές ριπές έως 4 μποφόρ.

Από Τετάρτη 11 Απριλίου μπαίνουμε με πιο καλές καιρικές συνθήκες με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο. Μέχρι 16-17 Απριλίου μάλλον δεν φαίνεται να έχουμε κάποια διαταραχή. Μπορεί από 18-19 και μετά να έχουμε και πάλι αλλαγή αλλά πολύ νωρίς να μιλώ εκ του ασφαλούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ