RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

5ΧΡΟΝΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ - ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!


Λιώνει" καρδιές η ιστορία ενός κοριτσιού 5 ετών από το Κονέκτικατ.
Γεννήθηκε με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και ζήτησε να παντρευτεί τον καλύτερο φίλο της, 6 ετών, προτού υποβληθεί για τέταρτη φορά σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.


Γεννήθηκε με μισή καρδιά, αλλά στην πραγματικότητα, η μικρούλα Σοφία έχει την μεγαλύτερη καρδιά του κόσμου... που συνεχίζει να χτυπά πέρα από κάθε προσδοκία... και κλείνει μέσα της τον καλύτερό της φίλο: τον 6χρονο Χάντερ.


Το ξανθό αγγλούδι γεννήθηκε με σοβαρότατο καρδιακό πρόβλημα. Οι γιατροί δεν πίστευαν ότι ζήσει πάνω από 2 χρόνια. Εκείνη τους διέψευσε. "Είναι ένα ζωντανό θαύμα" λέει η μαμά της. Στα 5 της η Σοφία ετοιμαζόταν να υποβληθεί στην 4η κατά σειρά εγχείριση ανοιχτής καρδιάς.. και ζήτησε πριν μπει στο χειρουργείο να παντρευτεί τον... έρωτα της ζωής της. 


Οι μαμάδες των 2 παιδιών συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν το ρομαντικό όνειρο της μαχητικής μικρούλας. Οργάνωσαν έναν φωτογραφικό γάμο σε πάρκο. Εκείνη ακτινοβολεί ευτυχία μέσα στο λιλιπούτειο νυφικό της και ο κολλητός της από το νηπιαγωγείο χαμογελαστός δίπλα της. Τα αθώα φιλιά τους "λιώνουν" καρδιές...



"Έγινα κομμάτια. Φοβήθηκα μήπως είναι η μόνη φορά που τη βλέπω με νυφικό.. μήπως τα θαύματα σταματήσουν". Η μητέρα ξέρει ότι το παιδί της θα πρέπει να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις.. σε μεταμόσχευση.. Αλλά η Σοφία πολεμά από την πρώτη της ανάσα... και η καρδούλα της έχει πολλούς λόγους για να συνεχίσει να χτυπά...


Πηγή: star.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ