RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ POWER OF LOVE

Η παραγωγή του POWEROF LOVE παίζει κυριολεκτικά με την ψυχοσύνθεση και τα νεύρα των παικτών....
Το να αρχίσουν να ρίχνουν για δίχως λόγο και αιτία κίτρινες κάρτες το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργήσουν κακό κλίμα και να κάνουν τους παίκτες να θέλουν να φύγουν οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Τρεις άδικες ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ έχουν ήδη μοιράσει και η μία όπως είδαμε ήταν με τον Σωκράτη τον οποίο αδίκως αφού ενώ μιλούσε στο κόκκινο δωμάτιο με την Στέλλα ξαφνικά τον σταματούν από την παραγωγή και ενώ η κλεψίδρα ακόμα δεν είχε αδειάσει. 

Αποτέλεσμα, να τον φουντώσουν και να μιλήσει άσχημα - πράγμα όχι σωστό μεν - αλλά άδικο αφού ο χρόνος του δεν είχε τελειώσει. 

Η δεύτερη και τρίτη ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime Cy φαίνεται πως πηγαίνει στον Δώρο και στην Αθηνά αφού ενώ τους βλέπουν να έρχονται πιο κοντά κάτι μικροί ψίθυροι στο αυτί μεταξύ τους κάνει την παραγωγή αμέσως να πετάει κίτρινη κάρτα και στους δύο. 
Εδώ παίζουν με λεπτομέρειες και μόνο κακό θα προκαλέσουν στο reality που χάρη σε αυτούς τους χαρακτήρες πηγαίνει καλά.... Για να δούμε με το πρώτο ΜΠΟΥΜ ποιος θα το βλέπει. 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ