RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ - Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βρέθηκε πεταμένη στην περιοχή Βιομηχανικής Ιδαλίου,
φέροντας τραύματα τα οποία φαίνεται να  προήλθαν από πυροβολισμούς.    


Νεαρή γυναίκα εντόπισε τη σκυλίτσα γύρω στις 8:00 το βράδυ σε ανοικτό χώρο να κείτεται στο έδαφος. Με μία πιο προσεκτική ματιά διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα στο κεφάλι, το οποίο πιθανόν να προήλθε, όπως εικάζεται εκ πρώτης, από αεροβόλο όπλο.  
Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα και στο πόδι.  Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία Πέρα Χωριού Νήσου, άντρες της οποίας έφτασαν στη σκηνή και παρέλαβαν τη σορό, η οποία μεταφέρθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες για τη διενέργεια νεκροψίας.  
Δεν αποκλείεται η δημόσια συζήτηση για τις επιθέσεις σκύλων να συνέτεινε προς την αντιμετώπιση με δυσπιστία, μεγαλόσωμων ή πιο σωματικά δυνατών σκύλων, γεγονός που προκαλεί ανησυχία για το ενδεχόμενο αύξησης εγκλημάτων κατά των ζώων.  Όπως έχουν επισημάνει επανειλημμένα, φιλοζωικές οργανώσεις και το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου το ατυχές και θλιβερό συμβάν του θανάτου της 46χρονης Βουλγάρας εργάτριας η οποία δέχθηκε επίθεση από σκύλους στην Πάφο, δεν θα πρέπει να προκαλέσει απέχθεια προς τα μεγαλόσωμα σκυλιά η φόβο στη θέα τους τέτοιων σκύλων αφού η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας τους τους  εξαρτάται κυρίως από τον ιδιοκτήτη τους. philenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ