RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ: ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ & ΤΟ

  Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν αστυνομικοί
τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο Παραλίμνι.   

Ο οδηγός του οχήματος μόλις είχε κάνει χρήση κάνναβη εντός του αυτοκινήτου, ενώ στο πίσω κάθισμα επέβαινε ένα βρέφος ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών, το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι παιδί του.  
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη γύρω στις γύρω στη 1:10 τα ξημερώματα, όταν μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, στην οδό Αιολίας στο Παραλίμνι, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου. 
Εντός του οχήματος, βρισκόταν επίσης, εντός παιδικού καθίσματος, το παιδί του 20χρονου, ηλικίας τεσσάρων μηνών.   
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι από το όχημα αναδυόταν, έντονη μυρωδιά κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα, από μέλη της ΥΚΑΝ, που κλήθηκαν στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα μισοκαπνισμένο, χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε κάνναβη, καθώς μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους περίπου 25 γραμμαρίων.  
Ο 2οχρονος και το ανήλικο παιδί του οδηγήθηκαν στην οικία του, όπου το βρέφος παραδόθηκε στην μητέρα του και στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.  Στη συνέχεια ο 21χρονος, μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), όπου υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη.  
Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. philenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ