RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ - Η ΣΠΕΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ "ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Πονοκέφαλο προκαλεί στις Αρχές η ασύλληπτη μέχρι σήμερα σπείρα που κτυπά στη Λεμεσό υποκαταστήματα τραπεζών αλλά και υπεραγορές ενίοτε. Η διαβόητη αυτή σπείρα ενδέχεται να συνδέεται και με τον φόνο του Έρνεστ Λεωνίδη.
Αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο SigmaLive, κάνουν λόγο για μια ομάδα η οποία φέρεται να κτυπά σε μεγάλες ληστείες τραπεζών και να είναι πίσω και από την δολοφονία της Τσικνοπέμπτης στην Γερμασόγεια.

Το τρίτο κτύπημά τους στην ΣΠΕ Γερμασόγειας με λεία περίπου 28 χιλιάδες ευρώ, καταδεικνύει προφανώς τον επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο κτυπούν. Να σημειωθεί ότι μετά το δεύτερο κτύπημα, το υποκατάστημα της ΣΠΕ έλαβε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας.

Η ομάδα αυτή εκτιμάται ότι είναι Ελληνοπόντιοι και είναι πάνω από πέντε πρόσωπα. Ο τρόπος δράσης τους αναλύεται από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού οι οποίοι και προσπαθούν να αντιστοιχήσουν τις κινήσεις τους με προηγούμενα κτυπήματα, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ή όχι αν πρόκειται για τα πρόσωπα που διέπραξαν τα πιο πάνω αδικήματα.sigmalive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ