RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ SHOWTIME CY - ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΜΕΣΙΑΝΕΣ ΣΤΟ HELL'S KITCHEN

Χθες πρώτο το ShowTime Cy σας αποκάλυψε πως δύο Κύπριες παίκτριες θα είναι ανάμεσα στους 20 επιλεγμένους μάγειρες του νέου reality του ΑΝΤ1 με τον τίτλο Hell's Kitchen. 
 
Σήμερα η επιβεβαίωση. Δύο Κύπριες θα φέρουν τα πάνω κάτω στο νέο reality..... Και τα δύο κορίτσια από τη Λεμεσό. Η  κουκλάρα Παναγιώτα Ιωάννου 18 ετών και η επίσης όμορφη Μαρία Παρπέρη 21 ετών.
 
20 φιλόδοξοι, επιλεγμένοι, μάγειρες (10 γυναίκες και 10 άνδρες), καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου.
Ο Έκτορας Μποτρίνι υποδέχεται 20 φιλόδοξους μάγειρες στο εστιατόριο του Hell’S Kitchen. Θα αντέξουν να μαγειρέψουν στην κουζίνα του; Οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με τις σκληρές δοκιμασίες αλλά κυρίως καλούνται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  των «πελατών» και του  Έκτορα Μποτρίνι αλλά και να αντιμετωπίσουν την «χωρίς οίκτο» κριτική του.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν αρχικά σε δύο ομάδες,  κόκκινη (γυναίκες) και μπλε (άνδρες). Μέρος των δοκιμασιών θα αναδεικνύει μια νικήτρια ομάδα, η οποία θα κερδίζει ένα έπαθλο εκτός  σπιτιού και εστιατορίου, ενώ η χαμένη  θα περνάει μια δοκιμασία αγγαρείας.
Ο νικητής  θα κερδίσει  μια θέση στο Botrini’s restaurant που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και 30.000€.

Παναγιώτα Ιωάννου, Κύπρος

  • Ηλικία: 18
  • Επάγγελμα: Μαγείρισσα
  • Προϋπηρεσία: Σε ξενοδοχεία και ζαχαροπλαστεία της Κύπρου. Δούλεψε δυο μήνες σε εστιατόριο και ξενοδοχείο στη Γερμανία.
  • Σπουδές: Απόφοιτος Ξενοδοχειακής Σχολής Λεμεσού. Σπουδάζει στο Kes College στη Λευκωσία στον κλάδο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Υποτροφίες από το Intercollege. Παρακολούθηση σεμιναρίων.
  • Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Καμαρώνει για τα πτυχία, τα βραβεία από γαστρονομικές εκθέσεις και τις συμμετοχές της σε διάφορα σεμινάρια.  Από 9 ετών, έδειξε το ενδιαφέρον της για τη μαγειρική. Οι γονείς της την στήριξαν όταν διαπίστωσαν το ταλέντο της.  Στο σπίτι της έχει δημιουργήσει ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής όπου ετοιμάζει τούρτες. Ασχολείται επαγγελματικά και  με το χορό. Διδάσκει σε σχολή, μαθήματα οριεντάλ. Οι γονείς της έχουν αντιπροσωπεία μηχανών μεγάλου κυβισμού στην Κύπρο. Η ίδια έκανε πρωταθλητισμό σε αγώνες motocross από 6 έως 11 ετών και έχει κατακτήσει αρκετά βραβεία. Έχει μια αδερφή 8 ετών και έναν αδερφό 16, ο οποίος κατεβαίνει κι αυτός σε αγώνες motocross στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αυστρία. Νιώθει ότι έχει αυτοπεποίθηση, δηλώνει δυναμική και ευαίσθητη ταυτόχρονα.

Μαρία Παρπέρη, Κύπρος

  • Ηλικία:  21
  • Επάγγελμα: Μαγείρισσα. Υπεύθυνη κουζίνας σε ρεμπετάδικο της Κύπρου
  • Προϋπηρεσία: Έχει 6 χρόνια προϋπηρεσία σε Κύπρο και Εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με τον chef Νίκο Καραθάνο και τον Βασίλη Καλλίδη. Η μαγειρική είναι η ζωή της και της αρέσει η πίεση στη δουλειά
  • Σπουδές:  Απόφοιτη Ξενοδοχειακής σχολής Λεμεσού και Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου. Σπουδάζει στο ΚΕΣ College Λευκωσίας
  • Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Υπήρξε αθλήτρια με διακρίσεις στα μαθητικά της χρόνια. Στην ηλικία των 14 ετών έπαιζε μπάσκετ σε Κυπριακή ομάδα ενώ έκανε και στίβο. Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πένταθλο και την τρίτη θέση στο ακόντιο. Συμμετείχε στη θεατρική ομάδα του σχολείου της και ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι ενώ παίζει κιθάρα. Της αρέσει η ταχύτητα και οι μηχανές μεγάλου κυβισμού.  Μετά  το γυμνάσιο, σπούδασε σε ξενοδοχειακή σχολή της Λεμεσού.  Έκανε πρακτική εξάσκηση για ένα μήνα στην Ιταλία. Έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς μαγειρικής. Το 2013 κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ψαριού. Στα δεκαπέντε της έγινε βοηθός σούσι σεφ και αργότερα έστηνε μενού σούσι σε διάφορα εστιατόρια λόγω πείρας.  Είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό. Στο σώμα της έχει piercing και  τατουάζ, σχετικά με τις μεγάλες της αγάπες, τη μαγειρική και τη μουσική. Εκφράζει τα συναισθήματά της κάνοντας αλλαγές στο χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών της.  Δηλώνει εργασιομανής και κοινωνική.zappit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ