RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΤΟΣ: ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕ Ο ΑΛΛΟΤΕ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ MEGA

Ο πάλαι ποτέ δυνατός άντρας του μεγάλου καναλιού Πέτρος Μπουτός
πριν από λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook που γέμισε τους ακολούθους νοσταλγία. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα ιστορικό ντοκουμέντο από το mega channel που δεν είναι άλλο από την πρώτη εκτύπωση της ροής του προγράμματος του 1989. 

Διαβάζοντας το κάνεις φέρνει στην μνήμη του αξέχαστες τηλεοπτικές σειρές όπως η ιστορική σαπουνόπερα Santa Barbara που αποτελούσε για εκείνη την εποχή το καθημερινό ραντεβού χιλιάδων τηλεθεατών. 
Για τους μη γνωρίζοντες ο Πέτρος Μπούτος διατέλεσε στο μεγάλο κανάλι ως διευθυντής προγράμματος και μάλιστα οι καλά γνωριζοντες θεωρούν πως η επιτυχία του καναλιού βασιζόταν στην οξυδέρκεια του και τις πετυχημενες επιλογές του. 


Στην τελευταία εποχή του mega channel ο Πέτρος Μπούτος αποχώρησε δημιουργώντας την δική του ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής. 
Για την ιστορία πολλά από τα "μεγάλα" ονόματα της ψυχαγωγίας του χρωστάνε την φήμη τους καθώς ήταν εκείνος που τα στήριξε. Ένα παράδειγμα είναι το πρώην ζεύγος Λιάγκας Σκορδά που μετά το πρωινό στο mega η επαγγελματική τους πορεία ήταν ανοδική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ