RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ

Το θύμα της δολοφονίας στη Γερμασόγεια δεν ήταν άγνωστος
στις Αρχές, γεγονός που οδηγεί τους ανακριτές της υπόθεσης να αναζητούν τους δράστες σε παλαιότερες υποθέσεις στις οποίες ήταν αναμεμειγμένος.  

Το Μάρτιο του 2016 η Αστυνομία εντόπισε 57 Ρώσο υπήκοο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία τσάντα που περιείχε κοντόκανο κυνηγετικό, πιστόλι, μαχαίρια και φυσίγγια. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη συνοδευόταν από μία δεύτερη όπου ενημέρωνε ότι αναζητούσε δύο αδέρφια ηλικίας 43 και 45 ετών. Ο ένας εκ των δύο ήταν ο Έρνεστ Λεωνίδης.
 Οι συλλήψεις που έγιναν τότε είχαν συνδεθεί με τη δολοφονία του Γιώργου Γεωργίου «Τσικίτο» ο οποίος είχε πέσει νεκρός από πυροβολισμούς που ρίχθηκαν από διερχόμενο όχημα. Κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε με αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια να μην συλληφθούν.  
 Μία δεκαετία πριν ο Λεωνίδης είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές αφού το 2005 είχε συλληφθεί για αντίσταση κατά της αρχής, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και παρακώλυση αστυνομικού οργάνου. Τότε είχε αντιδράσει σε έρευνα που προσπάθησαν να κάνουν στο όχημά του μέλη της ΥΚΑΝ με αποτέλεσμα να συλληφθεί αφού πρώτα προηγήθηκε συμπλοκή. philenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ