RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΠΡΟΣ - ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ & ΧΙΟΝΙΑ - ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΕΠΗΡΑΣΤΟΥΝ

Μετά το πέρας του θερμού μετώπου που μας επηρέαζε με βροχές ελαφρές έως μέτριας έντασης από
τα ξημερώματα σειρά παίρνει τώρα το ψυχρό μέτωπο του χαμηλού βαρομετρικού που κινείται ανατολικά και αναμένεται να μας επηρεάσει τις επόμενες ώρες με βροχές και τοπικές καταιγίδες συνοδείας χαλαζόπτωσης. 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 
 
Όμως ο κύριος όγκος του ψυχρού μετώπου θα είναι πιο βόρεια-βορειοδυτικά μας αλλά θα συνεχίσουμε με άστατο καιρικό σκηνικό μέχρι και τα μεσάνυχτα Δευτέρας. 
Στο Τρόοδος αναμένεται χιονόπτωση τις βραδυνές ώρες διότι ακόμα αυτή την στιγμή θερμοκρασιακά ευννοεί βροχή.


Περισσότερες πιθανότητες για καταιγίδες έχουν περιοχές που είναι κοντά στη θάλασσα ενώ όσο προχωράμε πιο μέσα στο εσωτερικό οι βροχές θα είναι με μέτρια ένταση. Πιο ευννοημένες επαρχίες για περισσότερες ποσότητες είναι επαρχία Πάφου-Λεμεσού και ορεινά,μετά επαρχία Λάρνακας-Αμμοχώστου και μετά η περιοχή της Λευκωσίας.
Το κυρίως άστατο καιρικό σκηνικό κρατάει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ενώ μετά θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται αλλά για Τρίτη και Τετάρτη δεν θα αποκλείονται τοπικού χαρακτήρα κυρίως κάποιες βροχές. Γενικά μετά το πέρας αυτής της διαταραχής δεν αναμένεται κάποιο οργανωμένο σύστημα στην δική μας περιοχή μέχρι και Σάββατο και απλά να υπάρχει κάποιο ρίσκο για τοπικά φαινόμενα αλλά θα το αναλύσουμε αύριο.
Για αύριο Τρίτη ηλιοφάνεια με παροδικές αυξημένες νεφώσεις με την πιθανότητα για διάσπαρτες τοπικές βροχές και την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο και να κυμαίνονται οι μέγιστες από 6 έως 21 βαθμούς. Άνεμοι θα ενισχυθούν και θα είναι στα 2-4 μποφόρ αλλά στα παράλια από Λεμεσό μέχρι και Αμμόχωστο αλλά και βόρεια παράλια θα φτάνουν και τα 5 μποφόρ. Δυτικοί-νοτιοδυτικοί έως και βορειοδυτικοί τοπικά. breakernews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ