RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ: ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κατά περιόδους αυξημένες αλλά και με σκόνη αναμένεται η Κυριακή όπου και θα έχουμε τις πρώτες παρελάσεις καρναβαλιών στην Κύπρο.


 Θερμοκρασίες σε υψηλά επίπεδα για την εποχή αλλά με πτώση κυρίως στα δυτικά και θα κυμανθούν οι μέγιστες στους 18 στα δυτικά,στους 20-23 στα νότια,στους 23-24 στα ανατολικά-νοτιοανατολικά και στους 20-23 στο εσωτερικό. Στα ορεινά 11-16 βαθμούς.
Άνεμοι βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί στα 2-3 μποφόρ ενώ από το μεσημέρι και μετά και έως 4 μποφόρ αλλά στα παραθάλασσια υπάρχει πιθανότητα και έως 5 μποφόρ.



Το θετικό είναι ότι ο καιρός επιτέλους αλλάζει με δροσερό έως ψυχρό ρεύμα αέρα να αρχίσει να μας επηρεάζει από απόγευμα Κυριακής και μετά που θα έχει ως αποτέλεσμα να εκτοπιστούν οι θερμές αέριες μάζες και η σκόνη από την περιοχή μας με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει πτώση.
Για την πιθανότητα όσο αφορά τις βροχές κάτι θα έχουμε σε τοπικό χαρακτήρα την Τρίτη 13/2 μέχρι στιγμής όχι κάτι το ιδιαίτερο. Κάτι καλύτερο φαίνεται για 15-16/2 με χαμηλό βαρομετρικό να προσεγγίζει την περιοχή μας αλλά και να παρατηρηθεί αποκοπή ψυχρής λίμνης στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ