RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΡΟ ΠΑΝΑΓΙΔΗ

Μέρες τώρα, ο Κύπριος παίκτης του Power of Love δέχεται
απίστευτες επιθέσεις και πόλεμο λόγω το ότι είναι πατέρας όμως δεν το έχει αποκαλύψει στο reality που μπήκε....

Η αλήθεια όμως είναι άλλη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy θα αποκαλυφθεί στο αυριανό επεισόδιο...
Κάποιοι μαγικά "στόματα" φαίνεται να άρχισαν να σπέρνουν διάφορα για τον Κύπριο παίκτη, όπως του ότι είναι χαζομπαμπάς κάτι που ο ίδιος δεν έτυχε να αποκαλύψει on camera. 
Πληροφορίες του ShowTime Cy από την Αθήνα αναφέρουν πως ο Δώρος Παναγίδης, ο κούκλος Κύπριος που πραγματικά έχει έναν άκρως ξεχωριστό και συμπαθητικό χαρακτήρα μέσα στο εν λόγω reality αύριο Παρασκευή θα αποκαλύψει μετά από ερώτηση της Μαρίας Μπακοδήμου μερικές σημαντικές πληροφορίες για τα προσωπικά του. 
Ο ίδιος δεν είχε μέχρι στιγμής ερωτηθεί και δεν ήθελε να βγει και να εκμεταλλευτεί πράγματα και καταστάσεις όπως κάνουν άλλοι - εκμεταλλευόμενος τετοιες ιστορίες για να γίνει αμέσως το επίκεντρο συζήτησης. 
Όταν λοιπόν η Μαρία Μπακοδήμου τον ρωτάει ευθέως εκείνος.... αρχίζει να αποκαλύπτει πράγματα και καταστάσεις που μέχρι σήμερα οι τηλεθεατές δεν γνώριζαν ποτέ. 
Κι αν κάποιοι σπεύσουν και πουν πως αυτά τα λέει τώρα επειδή τις τελευταίες δύο μέρες ο Δώρος Παναγίδης δέχεται συγκεκριμένο "πόλεμο" για τα προσωπικά του, σας ενημερώνουμε απλά πως το αυριανό γύρισμα που εμείς θα δούμε έγινε από την περασμένη εβδομάδα. Άρα.... κλειστά τα στόματα καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ