RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ 39ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ

Τον έβρισκαν συνέχεια στον δρόμο λόγω αλκοόλ. Συχνά-πυκνά είτε πολίτες είτε αστυνομικοί
καλούνταν να μαζέψουν από τα πεζοδρόμια ή τα πάρκα 39χρονο από τη Ρουμανία που είχε μπλέξει με το αλκοόλ.   Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην αυλή γυναίκας στα Λατσιά μισοπεθαμένος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και προχθές νικήθηκε από το αλκοόλ. Ο 39χρονος κάτω από τραγικές συνθήκες έχασε τη ζωή του αφού η βοήθεια ήρθε αργά. Η νεκροτομή που έγινε χθες στη σορό του έδειξε πως υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.   
Ο 39χρονος εντοπίστηκε στις 8 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην αυλή σπιτιού γυναίκας στα Λατσιά. Η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία στην οποία ανέφερε πως υπήρχε άγνωστος άντρας τραυματισμένος. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 39χρονο στο νοσοκομείο. 
Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη καθώς υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.   
Από τις επιτόπιες εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε πως ο 39χρονος είχε πέσει σε κοίτη ποταμού βάθους πέντε μέτρων και όπως φάνηκε τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. 
Κατάφερε να αναρριχηθεί και τελικά κατέληξε αιμόφυρτος σε αυλή οικίας.   
Προχθές, οι γιατροί που τον είχαν διασωληνώσει διαπίστωσαν ότι ήταν κλινικά νεκρός. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά αφύσικο θάνατο και όπως διαπιστώθηκε, ο Ρουμάνος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις. Αυτό κατέδειξε και η νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος ανέφερε στον «Φ» ότι ο θάνατός του οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση.philenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ