RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΣΕ 12ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Σε 12ωρη στάση εργασίας από τις 6:15 το πρωί κατέρχεται το Ωρομίσθιο Κυβερνητικό Προσωπικό του Μακάριου Νοσοκομείου, διαμαρτυρόμενο για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει στο χώρο εργασίας και τα οποία, σύμφωνα με τις συντεχνίες, παραμένουν ανεπίλυτα από τις αρμόδιες Aρχές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από την είσοδο του Μακάριου Νοσοκομείου.
 
Ο Γραμματέας της ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, Γιώργος Κωνσταντίνου δήλωσε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του Σίγμα ότι η απόφαση για τη «δυναμική αντίδραση» λήφθηκε χθες σε συνέλευση του προσωπικού και ήταν ομόφωνη, καθώς υπήρχε προειδοποίηση γραπτώς από τις 29 Ιανουαρίου.
 
Μέχρι στιγμής, είπε, δεν υπήρχε καμία επικοινωνία από το Υπουργείο Υγείας. 
 
Για σοβαρά χρόνια προβλήματα, τα οποία ταλαιπωρούν εργαζόμενους και ασθενείς και επηρεάζουν και την υγεία των ασθενών, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, έκανε λόγο στο Ράδιο Πρώτο ο Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας ΣΕΚ Λευκωσίας – Κερύνειας, Νίκος Σιατζιάς.
 
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε υποστελέχωση του κλάδου των καθαριστριών και σε μηχανήματα στην τμήμα αποστείρωσης χειρουργικών εργαλείων, που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός λειτουργίας.
 
Παρά τις αλλεπάλληλες παραστάσεις στο Υπουργείο Υγείας, τόνισε, χανόμαστε στις γραφειοκρατικές διαδικασίες, που χαρακτηρίζουν τη δημόσια Υπηρεσία.sigmalive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ