RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΚΥΠΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR 2 - ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ

Η μία καταγγελία μετά την άλλη βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους υποψήφιους ΜΑΧΗΤΕΣ του SURVIVOR 2. 


Ο Κύπριος Α. Χαραλάμπους από την Λευκωσία μιλώντας για την εμπειρία του στα casting του SURVIVOR 2 δείχνει απογοητευμένος όχι από την δική του εξέλιξη αλλά από την όλη επιλογή και τον τρόπο. Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά και το ShowTime Cy τα αποκαλύπτει:  


Μας επιλεγούν ότι περάσαμε στην επόμενη φάση του Survivor 2 και να πάμε την επόμενη μέρα στο hilton για συνέντευξη . Έτσι εγώ και αρκετός κόσμος πιστεύοντας στο όνειρο του Survivor αφήσαμε τις δουλείες μας και ότι άλλο είχαμε να κάνουμε για να πάμε εκεί άλλα... όπως φαίνεται, οι Μαχητές του Survivor δεν είναι και τόσο… άσημοι, αφού στην πλειονότητά τους είτε αυτοί είτε κάποιος από την οικογένειά τους είναι γνωστός στην tv ή έχουν μέσο και η θέση είναι δωσμένη από προ πολλού. 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 150 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ

Την ώρα που ο κόσμος έπαιζε το θέατρο του, και μας έλεγαν ότι είμαστε στους 150 από τις πολλές χιλιάδες συμμέτοχες κάποιοι άλλοι ήταν στο αεροπλάνο για την τελευταία φάση. Ευχαριστώ όλους τούς φίλους και φίλες για την στήριξη τούς σε αυτό που ονομάζεται Survivor !!!