RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ: BORN TO BE ROCK STAR - ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ THE VOICE

Είναι μόλις 24 ετών και έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα όχι μόνο να κλέψει καρδιές αλλά και να είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του THE VOICE στον ΣΚΑΙ..
.
O Στέλιος Ιωακείμ γεννήθηκε το 1993 στην Λεμεσό όπου και ξεκίνησε να κάνει μαθήματα πιάνο από τα 6 του. 

Τι κι αν άλλοι ανήλικοι τρέχουν στις αλάνες και βολτάρουν καθημερινά, ο Στέλιος μόλις στα 16 του σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy σχημάτισε την πρώτη του μπάντα τους Slighlty Offensive και στα 18 του τους Torment με τις οποίες κάνει εμφανίσεις μέχρι και σήμερα σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές της Κύπρου. 

Εκτός από εμφανίσεις με τις μπάντες του, ο Στέλιος κάνει και άλλες εμφανίσεις μόνος του παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας. 

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ THE VOICE

Εδώ, αξίζει να αναφέρουμε πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην κούρσα του μεγάλου φαβορί για το φετινό THE VOICE αφού ο Στέλιος Ιωακειμ σπούδασε Music Performance and Music Technology στο Leicester της Αγγλίας και αφότου αποφοίτησε ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου του προσωπικού δίσκου χρησιμοποιώντας το stage name Joakem (κυρίως επειδή κανένας μη-ελληνόφωνος δεν μπορούσε να προφέρει το επίθετό του...και επειδή είναι και πιασάρικο). 
Οι ίδιες πληροφορίες του ShowTime Cy ο νεαρός Κύπριος με την χρυσή ροκ φωνή σκοπεύει να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα το single του πρώτου του album. 

Eκτός από την μουσική ο Στέλιος είναι φανατικός αθλητής στο ΜΜΑ και επίσης έχει σαν χόμπι το να κάνει καταδύσεις σε εξωτικές χώρες και νησιά.... Θέλετε κι άλλα; ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΔΩ. ΣΤΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ