RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΥΠΕΣΤΗ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Δύσκολες ώρες ξαφνικά με την υγεία του πρωταθλητή μας στο Body Building Σταύρο Χριστοδούλου
αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy υπέστη ελαφρύ έμφραγμα. 

Ο αθλητής μας με το κορμί ατσάλι, σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy την περασμένη Παρασκευή ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία και χωρίς να το καταλάβει ξεκίνησε να πάει στο γιατρό. Πριν προλάβει να κάνει πέντε βήματα ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος όπου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Ο Mr Universe ή αλλιώς Σταύρος Χριστοδούλου, ο οποίος είναι ένα από τα δυνατά muscle ανεκτίμητα "κομμάτια" του νησιού μας με παγκόσμιες διακρίσεις υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για άνοιγμα αρτηρίας ενώ νιώθει πανέτοιμος να μπει και πάλι στο ρινγκ των αγώνων. 

Έχει λάβει μέρος αρκετές φορές στο musclemania universe Pro show και έχει φτάσει μέχρι την υψηλότερη 3η θέση κάνοντας την Κύπρο μας πραγματικά υπερηφανη. Ο ίδιος, θέλει να σπάσει το ρεκόρ του και από την 3η παγκοσμίως θέση να... κατακτήσει την πρώτη και να κάνει ακόμα περισσότερο την πατρίδα του Κύπρο... υπερήφανη όπου φέτος θα λάβει μέρος σε παγκόσμιους αγώνες τον προσεχή Οκτώβριο.
Αυτό πάει να πει πολλά αφού παρ όλο το ξαφνικό πρόβλημα που πέρασε, είναι έτοιμος για το επόμενο του δυνατό βήμα ενώ μιλώντας αποκλειστικά στο ShowTime Cy λέει χαρακτηριστικά: "Ήταν ένα μικρό διάλειμμα το συμβάν αυτό για μένα. Καλό είναι όλοι μας να κάνουμε που και που εξετάσεις παρ όλο που το δικό μου πρόβλημα έχει οικογενειακό ιστορικό ενώ αρχίζω προετοιμασία για τους επόμενους μεγάλους αγώνες που θα γίνουν τον προσεχή Οκτώβριο."
Είσαι ένας ΓΙΓΑΝΤΑΣ...  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ