RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ - 60 ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ EUROVISION TOY 2018

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, αλλά και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΡΙΚ, η Κύπρος φέτος ψάχνει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει μέσα από έναν διαγωνισμό, ενώ το...


... τραγούδι θα το γράψει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου, που θα συμμετάσχει για τέταρτη φορά στο διαγωνισμό. Οι auditions για την επιλογή των φιναλίστ έχουν ξεκινήσει στη μεγαλόνησο και τις επόμενες εβδομάδες θα μάθουμε τους τυχερούς που θα διαγωνιστούν στις αρχές του Ιανουαρίου για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Λισαβόνα.

ShowTime Cy: Από τους εξήντα πέρασαν οι 24 καλύτεροι  και τώρα αναζητούν τον/ την νούμερο ένα για να μπορέσει να ερμηνεύσει το δύσκολο αλλά ΥΠΕΡ HIT που έγραψε ο ΑΛΕΞ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. 

Μετά το κάλεσμα του ΡΙΚ για κατάθεση συμμετοχών, έγινε το πρώτο ξεκαθάρισμα και σήμερα και αύριο θα περάσουν για auditions οι 24 καλύτεροι. Από αυτούς μία επιτροπή που αποτελείται εκτός των άλλων, από το συνθέτη του τραγουδιού Αλεξ Παπακωνσταντίνου, τον σκηνοθέτη-χορογράφο Χάρη Σάββα, αλλά και τον Christer Bjorkman παραγωγό του Melodifestivalen και επικεφαλής της αποστολής της Σουηδίας στο διαγωνισμό θα επιλέξουν τους φιναλίστ. 
Μόνο 4 ή 5 θα είναι αυτοί που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της Κύπρου.
Στον τελικό θα ερμηνεύσουν διασκευές γνωστών τραγουδιών και κοινό και επιτροπή θα επιλέξουν αυτόν που θα ερμηνεύσει για λογαριασμό της Κύπρου, στη σκηνή της Altice Arena στη Λισαβόνα, το τραγούδι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου.infegreece
Δείτε τη φωτογραφία από τις auditions που ανέβασε πριν από λίγο ο Χάρης Σάββας στο προφίλ του στο instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ