RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ & ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4 - 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Οι αστρολογικές προβλέψεις από την νούμερο ένα διάσημη αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπουλου αποκλειστικά για το ShowTime Cy 

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για εσάς τους Κριούς. Οι προκλήσεις στην προσωπική σας ζωή και στις συντροφικές σας σχέσεις δεν θα σταματήσουν. Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και θα πρέπει να τρέξετε για να τις προλάβετε. Τα επαγγελματικά σας αρχίζουν να μένουν σε μία σειρά και θα δείτε να έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις. Αν και ακόμα σας προβληματίζουν ορισμένα οικονομικά ζητήματα, θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί θα ξεπεραστούν πάρα πολύ σύντομα.
ΤΑΥΡΟΣ
Εσείς οι Ταύροι, όπως και οι Κριοί, ευνοείστε σε πάρα πολλά επίπεδα τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Οι εκπλήξεις ξεκινούν και οι εξελίξεις τρέχουν. Καλό θα ήταν να προσέξετε μόνο λίγο τη διατροφή σας γιατί έχετε ανάγκη από δυνάμεις για να προλάβετε τις συνεχείς εξελίξεις. Στον αισθηματικό τομέα  είστε αρκετά εκφραστικοί και δραστήριοι κάτι που έχει αρχίσει από την προηγουμένη εβδομάδα. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείτε τώρα να προσεγγίσετε τους γονείς και την οικογένειά σας μέσα από καλύτερες συνθήκες. Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να δείτε καλυτέρα και πιο ξεκάθαρα το παρελθόν και κάθε άνθρωπο που σχετίζεται με αυτό. Τα παλιά διδάγματα και οι εμπειρίες θα σας βοηθήσουν στην πορεία σας για το μέλλον.. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη νέα εποχή που ξεκινά για εσάς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως να μην δείχνετε την απαραίτητη σημασία στη λεπτομέρεια. Αλλά αυτό το διάστημα θα είστε αρκετά γοητευτικοί και δεν θα μπορέσει τίποτε να βρεθεί μπροστά σας και να αναχαιτίσει την πορεία σας προς το μέλλον. Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τους στόχους σας στο χώρο εργασία σας καθώς και θα γνωρίσετε καλύτερα αυτό που επιθυμείτε για τους εαυτούς σας. Προσέξτε μόνο λίγο τα νεύρα σας γιατί ορισμένες φορές γινόσαστε επιθετικοί σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. όμως, σε γενικές γραμμές αρχίζετε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια.
ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αν και θα είστε αρκετά ευαίσθητοι, θα κατευθύνετε σωστά το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, διορθώνοντας με τον τρόπο αυτό πολλά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε  και την παρουσία άλλων ανθρώπων στη ζωή σας, όσο και τα δικαιώματά τους, καθώς οι επιτυχίες σας μπορεί να σας κλείσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στον εαυτό σας. Ανοίγονται τώρα πολλές και καλές προοπτικές κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σας δίνει την ευκαιρία να αντικρίσετε τη ζωή περισσότερο αντικειμενικά και θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις βαθύτερες αιτίες των όσων έχετε ζήσει και σας έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να πειστείτε περισσότερο για την αιτία των γεγονότων και θα μπορέσετε να αρχίσετε να ρυθμίζετε τη ζωή σας πιο αρμονικά σε σχέση με το παρελθόν. Τα επαγγελματικά σας βελτιώνονται σταδιακά καθώς και τα οικονομικά σας, κάτι που σας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και πολύ καιρό.
ΖΥΓΟΣ
Ότι και να πούμε για εσάς τους Ζυγούς είναι λίγο. Συναισθηματικά, επαγγελματικά, θέματα υγείας, όλα είναι με το μέρος σας. Αυτό το διάστημα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε σε καμία περίπτωση. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να προσέχετε μην σας ξεφύγει κάποιο σημαντικό γεγονός.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ημέρες αυτές είναι πολύ ήρεμες και σας δίνουν την ευκαιρία να αντικρίσετε πιο αντικειμενικά και με περισσότερη ανοχή ή και με περισσότερη προσοχή τους γύρω σας. Είστε πιο ανοικτοί στο περιβάλλον σας και στους κοντινούς σας ανθρώπους κάτι που σας βοηθά να επιτύχετε τα σχέδιά σας και να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας. Μία αναγνώριση σε επαγγελματικό ή και κοινωνικό/αισθηματικό επίπεδο μπορεί να σας δοθεί αυτές τις ημέρες, χωρίς να την περιμένετε, γεγονός που μάλλον θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ημέρες αυτές είναι περισσότερο εύκολες και ευνοϊκές για τις φιλίες σας και γενικότερα για την κοινωνική σας ζωή. Μπορείτε τώρα να κυνηγήσετε πιο έντονα τις φιλοδοξίες σας και τα θέλω σας. Τα πράγματα μπαίνουν τώρα σε μια σειρά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε βρίσκουν τις λύσεις τους. Ένα πρόσωπο του αντίθετου φύλου θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις ημέρες στις αποφάσεις σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε τη δυνατότητα τώρα ότι λέγατε και σκεφτόσαστε σαν θεωρία να το πραγματοποιήσετε στην πράξη. Ίσως ήρθε ο καιρός να πάψετε να μιλάτε και να προχωρήσετε σε ουσιαστικά έργα. Καλό θα ήταν να βάλετε τις φοβίες σας στην άκρη και να εμπιστευτείτε περισσότερο το άτομο που είναι κοντά σας. Είσαστε πολύ παραγωγικοί τις ημέρες αυτές και ανακτάτε τις ισορροπίες που είχατε χάσει τις προηγούμενες εβδομάδες. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και να σκεφτείτε καλά πριν καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα άτομο που πραγματικά σας καταλαβαίνει και νιώθει έλξη για εσάς θα σας βοηθήσει την κατάλληλη στιγμή αρκεί να είστε περισσότερο ανοιχτοί γιατί αλλιώς θα χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Δίας στο σκορπιο θα σας δώσει πολλές και καλές ευκαιρίες. Από τώρα και στο εξής τα πράγματα που σας ταλαιπωρούσαν τόσο καιρό αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά. Τα προβλήματα επιλύονται και αρχίζει μια πολύ καλή περίοδος για εσάς τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά.
ΙΧΘΥΕΣ
Νέοι δρόμοι επαγγελματικοί ανοίγονται για τους Διδύμους, κυρίως σε όσους ασχολούνται με το εμπόριο, οι οποίοι κάνουν νέες συμφωνίες. Η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ καλή όπως και η διάθεσή σας. Παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες οι οποίες με κατάλληλο χειρισμό θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Αισθάνεστε πάντα νέοι και φέρεστε σαν νέοι. Η γυναίκα του ζωδίου ξέρει να είναι γοητευτική, σαγηνευτική και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και λογική.