RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΝΕΕΣ TREND ΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ....

Μια νέα μόδα έγινε μέσα σε χρόνο dt ότι πιο trend για τα κυπριακά δεδομένα.... Τα χειροποίητα covers για τα κινητά μας τηλέφωνα από ξύλο φαίνεται πως μέσα σε λίγους μήνες έχουν κερδίσει για τα καλά τις καρδιές των Κύπριων....

Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy αρκετοί πια επώνυμοι και μη, αποτυπώνουν, κάθε τους επιθυμία στο δικό τους κινητό τηλέφωνο και αυτό μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό custom made cover σε ξύλο της αρεσκείας τους. 


 
Μία μόδα που ξεκίνησε και φαίνεται πως αγκαλιάστηκε πλέον για τα καλά στην Κύπρο όπου οι παραγγελίες το τελευταίο διάστημα δίνουν και παίρνουν.  


Το ShowTime-cy μίλησε με τους δημιουργούς της Woody Creations για τη νέα αυτή μόδα, όπου και μας αποκάλυψαν πως πλέον όλοι, γνωστοί, άγνωστοι, μικροί, μεγάλοι, ποδοσφαιριστές αλλά και απλός κόσμος αποφασίζουν τι θέλουν να αποτυπώσουν στο εν λόγω custom made cover και μέσα σε λίγες μέρες έχουν το δικό τους custom design δίνοντας έτσι στο κινητό τους την δική τους "ταυτότητα".... 






Μάλιστα οι τιμές τους οι οποίες είναι πολύ προσιτές - μόλις 30 ή 35 ευρώ - κατάφεραν αρκετοί να το έχουν ως πρώτη επιλογή ακόμα και για δώρο ενός πολύ σημαντικού δικού τους ανθρώπου. 

Όπως οι ίδιοι μας εκμυστηρεύθηκαν ετοιμάζουν και κάτι άλλο, επίσης πρωτότυπο που θα κυκλοφορήσει σε λίγο στην αγορά... 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 
99685722   -   99316588 

Βρείτε τους στο FACEBOOK ΕΔΩ