RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

OMG: ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η κακοκαιρία αφήνει πίσω ένα νεκρό άντρα στην Αμφιλοχία που αγνοούνταν από αργά χθες το βράδυ - Αγωνία για ορειβάτη που εγκλωβίστηκε στον Όλυμπο

  Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί ο 45χρονος που αγνοούνταν και αναζητούνταν από χθες το Βράδυ στην περιοχή Κάμπου  Αμφιλοχίας. Ο άτυχος 45χρονος Α.Κ. όπως όλα δείχνουν χτυπήθηκε από κεραυνό χθες αργά το απόγευμα την ώρα της σφοδρής καταιγίδας και άφησε την τελευταία του πνοή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν αργά χθες το βράδυ όταν οι συγγενείς του ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις αρχές. Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώνονταν με τον χειρότερο τρόπο οι φόβοι της οικογένειάς του. 
Αγωνία για ορειβάτη στον Όλυμπο  Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται εγκλωβισμένος στην περιοχή Καζάνια του Ολύμπου ο Ρουμάνος ορειβάτης που έχασε πριν δύο ημέρες τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να ανέβει στον Μύτικα. Ενώ μέχρι χθες το μεσημέρι υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, στις 13.58 διακόπηκε, λόγω εξάντλησης της μπαταρίας του κινητού του. 
Μέχρι εκείνη τη στιγμή, πάντως, ήταν καλά στην υγεία του και σε καλή ψυχολογική κατάσταση. 
Οι άντρες της ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν από χθες το πρωί, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, αναγκάστηκαν να διακόψουν τις έρευνες, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με ακραία καιρικά φαινόμενα, που έκαναν το έργο τους εξαιρετικά δύσκολο.  
Αυτή τη στιγμή κλιμάκια της Πυροσβεστικής από την 2η και 8η ΕΜΑΚ όπως και την Πυροσβεστική της Ελασσόνας έχουν αντικαταστήσει συναδέλφους τους μετά από μία εξουθενωτική πολύωρη προσπάθεια να δουν το νεαρό ορειβάτη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αργά χθες το απόγευμα οι διασώστες είχαν φωνητική επαφή με τον 30χρονο, έγιναν τρεις προσπάθειες ανάβασης για να τον προσεγγίσουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον δουν, καθώς βρίσκεται σε γκρεμό.  
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του Ρουμάνου, συμμετέχουν εννέα διασώστες από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, έμπειρα μέλη του Τμήματος Ορεινής Διάσωσης. Στο μεταξύ, οι καιρικές συνθήκες στον Όλυμπο είναι εξαιρετικά δύσκολες, με κύρια χαρακτηριστικά την ισχυρή βροχή, τη χαλαζόπτωση και τις αστραπές, ενώ η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή, φτάνοντας τους 4 με 5 βαθμούς.newsit ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ