RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ EUROVISION... ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ X FACTOR

Ένα γνώριμο πρόσωπο βλέπουμε να συμμετέχει και να διαπρέπει στο X Factor στο ΣΚΑΙ. 

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης που το 2015 έφθασε κυριολεκτικά μία ανάσα με το Without Your Love από τη σκηνή της Eurovision, ενθουσίασε με την ερμηνεία του τους τέσσερις κριτές του show καταφέρνοντας να σαρώνει στο X FACTOR. 

Ο Παναγιώτης σπούδασε με υποτροφία και αποφοίτησε με άριστα από το πιο διάσημο ίσως μουσικό πανεπιστήμιο του κόσμου, το Berklee. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κύπρο, ως καθηγητής φωνητικής, ενώ συνεργάζεται και με στούντιο ηχογραφήσεων στις ΗΠΑ ως μουσικός παραγωγός.  To 2015 στο Song Project, τον εθνικό τελικό της Κύπρου για το διαγωνισμό της Eurovision, κατέκτησε τη δεύτερη θέση, λαμβάνοντας όμως την πρώτη θέση στην τηλεψηφοφορία. Η ψήφος της κριτικής επιτροπής τότε του στέρησε το εισιτήριο για τη Βιέννη, που κέρδισε ο Γιάννης Καραγιάννης. 
 Στην οντισιόν του X Factor τον είδαμε να ερμηνεύει ένα πολύ ενδιαφέρον acoustic mash-up του Yellow των Coldplay και του Royals της Lorde, σε μία δική του διασκευή. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν και του έδωσαν τέσσερα «Ναι», ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος δεν δίστασε να του πει ότι ήρθε για να κερδίσει το X Factor! Από τόε μέχρι και σήμερα έχει αγαπηθεί πολύ όχι μόνο από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και από την κριτική επιτροπή και ΑΠΟΨΕ στον μεγαλο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ζητάει από ΚΥΠΡΟ και απο ΕΛΛΑΔΑ την θετική σας ψήφο..... ΕΤΟΙΜΟΣ για τον ΤΕΛΙΚΟ. ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ X FACTORΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ