RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ - Ο... ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΝΟΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει δει το φως της δημοσιότητας και αφορά την περίθαλψη ατόμου με AIDS από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.  

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ο Φιλελεύθερος, ο οροθετικός ασθενής εισήχθη στο Γενικό με συμπτώματα μόλυνσης στο χέρι. Το νοσοκομείο επέλεξε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του 35χρονου οροθετικού με αντιβιώσεις στο παθολογικό τμήμα.  
Ωστόσο, αφού μεταφέρθηκε στη Γρηγόρειο Κλινική της Λάρνακας, εξειδικευμένη κλινική για την αντιμετώπιση του HIV, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος οροθετικός έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο, μιας και η εν λόγω μόλυνση στο χέρι θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί με εγχείρηση και όχι με αντιβιώσεις.  
Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, οι γιατροί στη Γρηγόρειο Κλινική έκαναν αναφορά του περιστατικού στη Διεύθυνση του Νοσοκομείου Λέμεσου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αντιμετώπισαν το περιστατικό με αντιβιώσεις λόγω AIDS.  Το θέμα δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Υπουργείο Υγείας, μιας και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παραπάνω περιστατικό δεν είναι το μοναδικό όσον αφορά τα οροθετικά άτομα.24news ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ