RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ.....

  Η οχληρία που έκανε τα ξημερώματα σήμερα ένα πρόσωπο στο διαμέρισμα όπου διαμένει με συμπατριώτη του, φαίνεται να ήταν η αιτία για την απόπειρα φόνου που εξετάζει η Αστυνομία στην Πάφο, με εμπλεκόμενους δύο ρουμάνους εργαζόμενους. 

Ένας εξ αυτών νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πάφου με σοβαρά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη.  Το περιστατικό συνέβη στη μια μετά τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα όπου διαμένουν οι δύο ρουμάνοι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, 42χρονος που επέστρεψε την ώρα εκείνη από έξοδο, άρχισε να κάνει φασαρία με αποτέλεσμα ο 56χρονος ομοεθνής συγκάτοικος του να ενοχληθεί και να αρχίσει μεταξύ τους καυγάς.  
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας προκύπτει ότι ο 56χρονος άρπαξε μπαστούνι του γκολφ και επιτέθηκε στον 42χρονο χτυπώντας τον, με αποτέλεσμα το μπαστούνι να σπάσει και στη συνέχεια αιχμηρό μέρος του να καρφωθεί στον θώρακα του 42χρονου. Αυτός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πληγεί η πνευμονική του χώρα και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. 
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του αν και σοβαρή είναι εκτός κινδύνου.  Ο 56χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος ισχυρίζεται ότι ο συγκάτοικος του έπεσε μόνος του πάνω στο μπαστούνι του γκολφ και τραυματίσθηκε και ότι ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει.  Η Αστυνομία εξετάζει εναντίον του υπόθεση απόπειρας φόνου και οι έρευνες συνεχίζονται philenews ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ