RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ο ΒΑΣΑΛΟΣ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ "ΘΕΟΣ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου όλο απασχολεί συνεχώς το τελευταίο διάστημα την showbiz, λόγω της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! 


Τώρα ξαναχτύπησε με νέα ανάρτηση στο facebook, διαψεύοντας τις φήμες που την θέλουν να έχει νέο σύντροφο!  Μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Βασάλος ότι είναι ελεύθερος, η Βασιλική είχε γίνει έξαλλη. Ακολούθησε μια διαμάχη μεταξύ τους με αρνατήσεις της αθλήτριας bodybuilding στο facebook, ότι ο πρώην παίκτης του Survivor δεν την σεβάστηκε. Η Βασιλική μετά την απογοήτευση που ένιωσε αποχώρησε από την ομάδα του πατέρα του Κωνσταντίνου, Γιάννη Βασάλου και όπως είπε η ίδια το έκανε αυτό γιατί δεν ήθελε να έχει καμιά επαφή με την οικογένεια.  


Αυτές τις μέρες η ίδια βρίσκεται στην Κύπρο. Ανέβηκε μια φωτογραφία με την Βασιλική και έναν άγνωστο άντρα. Μετά από αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είναι ο νέος της σύντροφος, δηλαδή ο αντικαταστάτης του Βασάλου. 


Όμως δεν είναι αντικαταστάτης του Κωνσταντίνου, αλλά του Γιάννη, αφού είναι ο νέος της προπονητής, όπως έγραψε η ίδια ενάντια στα δημοσιεύματα, για να αποκαταστήσει την αλήθεια.dailystars. nasosblog ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ