RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Για το απίστευτο περιστατικό που έγινε στο Καλλιμάρμαρο και κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου μίλησε η γυναίκα που το κατέγραψε σε βίντεο και το ανέβασε στο facebook. Η κα Βέρα Καρτάλου μιλώντας στο newsit.gr περιέγραψε όλα όσα έγιναν.  

Όπως είπε, ο βίαιος άνδρας είχε τσακωθεί για μια θέση με δυο γυναίκες και τις είχε βρίσει όταν εκείνες του ζήτησαν ευγενικά να κάνει λίγο πιο εκεί για να κάτσουν. «Δύο γυναίκες του ζήτησαν να κάτσει λίγο παραπέρα για να κάτσουν μαζί στην ίδια θέση. Αυτός αρνήθηκε. Μετά όπως εμαθα τις έβρισε πολυ άσχημα», είπε χαρακτηριστικά στο Newsit.gr.

 Συνεχίζοντας την περιγραφή η κα Καρτάλου λέει ότι στη συνέχεια ο κόσμος ξεκίνησε να τον αποδοκιμάζει και ο βίαιος σύζυγος αγριεύτηκε και ήθελε να ζητήσει τα ρέστα. «Σηκώθηκε αυτός πάνω και η γυναίκα του προσπαθούσε εκείνη την στιγμή να τον ηρεμήσει. Του έλεγε: ‘’έλα ηρέμησε, σταμάτα’’. Τοτε την έσπρωξε και άρχισε να την χτυπάει. Ο κόσμος τότε συνέχισε να τον βρίζει και να του λέει να φύγει ζητώντας του τον λόγο για τη συμπεριφορά του», λέει η αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε το περιστατικό.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ