RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΠΡΟΣ - ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ.... ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ

Διακοπές ηλεκτρισμού λόγω βλαβών στο δίκτυο ΑΗΚ σε τρεις περιοχές της Λεμεσού σημειώθηκαν σήμερα το πρωί, ενώ σε σειρά περιοχών υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές λόγω έργων.   

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Κάψαλου λόγω βλάβης διακόπηκε η παροχή ηλεκτρισμού από τις 7.43 το πρωί.  Ένα λεπτό αργότερα διακόπηκε η παροχή ηλεκτρισμού και στην περιοχή Κοντοβάθεια στην Μέσα Γειτονιά, ενώ από τις 8.37 χωρίς ηλεκτρισμό είναι και η Χαλκούτσα στην Μέσα Γειτονιά.   Η βλάβη παρουσιάστηκε σε υπόγεια καλώδια και η πλήρης παροχή αναμένεται να αποκατασταθεί από εναλλακτικό δίκτυο εντός της ώρας.   
Βλάβες σε άλλες περιοχές δεν παρουσιάστηκαν μέχρι τώρα, όμως σε σειρά περιοχών υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρισμού λόγω έργων της ΑΗΚ.   
Συγκεκριμένα, στην Λευκωσία υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρισμού στις ακόλουθες περιοχές:   '
Αγιοι Τριμιθιάς από 7.30 έως 1.30 Τσέρι από 8.00 έως τις 2.00 Στην Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου από 8.00 έως τις 10.00 Καννάβια από 8.30 έως τις 12. 30   Και στην Αθηαίνου είναι προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρισμού από τις 7.30 μέχρι τις 2.30. Στην επαρχία Πάφου έχουν προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρισμού από τις 8.00 μέχρι τις 2.00 στο ανατολικό τμήμα της Κισσόνεργας και από τις 9.30 μέχρι τις 1.30 στην Αξίλου.   Στην ελεύθερη Αμμόχωστο προγραμματισμένη διακοπή βρίσκεται σε ισχύ στο Φρέναρος από τις 8.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 11.00.philenews ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ