RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

SURVIVOR - ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ... ΤΕΛΙΚΟ Η ΕΥΡΙΔΙΚΗ - ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΝΕΙ... ΘΑΥΜΑΤΑ

Είναι οι στιγμές, που θέλω να πω τόσα πολλά, να γράψω τόσα πολλά, αλλά μετά σκέφτομαι ότι είμαι μια φτωχιά-τίμια δημοσιογράφος, οπότε λέω άστο καλύτερα… Που να βρεις λεφτά για τις αγωγές…Ξέρετε πως πάει το σύστημα εδώ…  Αλλά πάμε στο θέμα μας τώρα! 

Σας έχω ωραιότατο παρασκήνιο που θα μοιραστώ μαζί σας, φυσικά μέσα από το Dimis Blog και το Youweeky.gr! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τις πρώτες που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, είχε λίγο πιο έντονο ταπεραμέντο, να το πω ευγενικά! Διαβάστε παρακάτω..  Μετά την υποψηφιότητα της για αποχώρηση όμως όλα άλλαξαν! Και γιατί; Η Ευρυδίκη τελικά έμεινε στο παιχνίδι, όμως επικράτησε ο απόλυτος χαμός, με τηλέφωνα στον ΣΚΑΙ από το κοινό, το οποίο παραπονούνταν ότι η ψηφοφορία ήταν στημένη, με μηνύματα οργής προς την προώθηση της νεαρής αθλητικογράφου, κάτι που προβλημάτισε πάρα πολύ καθώς φαίνεται ότι ο κόσμος με την πρώτη ευκαιρία θα την στείλει σπιτάκι της. Κι εδώ ξεκινάει το ζουμί..  
Σας το έχω ξαναγράψει εδώ στο Dimis Blog και το Youweekly.gr. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, την Ευρυδίκη θα την δείτε στον τελικό! Έτσι πάει το παιχνίδι παιδιά τι να κάνουμε…   Αλλά ας το πιάσουμε το πράγμα από την αρχή. Όταν ήταν προτεινόμενη η Βαλαβάνη, μία μέρα πριν το επεισόδιο της αποχώρησης την αποθεώσαμε στους δέκτες μας… Όλα τα πλάνα πάνω της, με τα νεύρα της, τα κλάματα της, τα γέλια της, τα φλερτάκια της! Πλέον, μετά την απόφαση να την κρατήσουν στο παιχνίδι, έχουν μπει στην διαδικασία να της φτιάξουν το προφίλ…  Ξαφνικά, όπως θα δείτε και στα βίντεο που θα μοιραστώ μαζί σας στο Dimis Blog, η Ευρυδίκη, είναι γλυκιά.. 
Εδώ καλέ χάρηκε τόσο πολύ που οι «Μαχητές» έμειναν σε μία βίλα και έφαγαν τα πάντα, ενώ εκείνη και η ομάδα της έφαγαν καρύδα, που δεν μπορούσε να το κρύψει… Έτρεξε στην αγκαλιά των αντιπάλων για να δείξει πόσο υπεράνω είναι… Και δεν τελείωσα εδώ, πάμε παρακάτω…  Και έγινε και το πρωτοφανές… 
Η Βαλαβάνη ζήτησε από τον Ντάνο… τον Ντάνο… να πανηγυρίσουν μαζί! Του φώναζε να έρθει πίσω να φωνάξουν το όνομα του… άχου την! Κι έχει και συνέχεια.. Πάμε παρακάτω…  Το αποκορύφωμα; Η μεγάλη στεναχώρια της για την ατομική ασυλία….των αντιπάλων! Ναι και παρηγορούσε Σάρα και Ελισάβετ… Αλλά σας έχω απάντηση…  Μην με ρωτήσετε που, ποιος και γιατί… γιατί όπως σας εξήγησα από την αρχή του άρθρου μου είμαι φτωχιά δημοσιογράφος… η παραγωγή του Survivor πήρε γραμμή να αλλάξει επιτόπου το προφίλ της Ευρυδίκης. Να την δείχνει καλή, να μην δείχνουν στην κάμερα ξεσπάσματα της και να αλλάξουν σιγά σιγά την γνώμη του κόσμου! Ξέρετε γιατί; 
Γιατί όπως μου είπε η πιο έγκυρη πηγή μου, από το survivor και όπως έχετε διαπιστώσει στο Youweekly.gr, δεν πέφτει ποτέ έξω… μου είπε, πως «χτύπησαν καμπανάκια» γιατί συνειδητοποίησαν πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να την πετάξει εκτός…. και σε λίγο τα αγωνίσματα θα γίνουν ατομικά κι εκεί η συγκεκριμένη την πάτησε.  Δηλαδή, δεν θα είναι πια ομάδες, ο καθένας θα παλεύει για τον εαυτό του! Άρα με το που βγει προτεινόμενη θα την πετάξουν αμέσως εκτός! Οπότε, επειδή πολλά τηλέφωνα χτύπησαν κι έγινε το «έλα να δεις» κυριολεκτικά, έχουν μπει στην επιχείρηση «Αγιοποίηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη»…πάντα σε συνεννόηση με την ίδια, που δέχθηκε να δείχνει το καλύτερο προφίλ της. Όμως, δεν υπολόγισε κάτι… ότι είναι πολύ κακιά ηθοποιός και ο κόσμος όχι ηλίθιος!  Και σας βάζω εγώ ένα στοίχημα! Θα την κάνουν να φαίνεται τόσο Αγία που στο τέλος θα την «λυπηθούμε» κιόλας!  Υ.Γ: Αυτό που θέλω να πω είναι να μην «χτυπιέστε». Θα την απολαύσετε στον τελικό, είτε σας αρέσει, είτε όχι… Μακάρι να μπορούσα να σας τα γράψω όλα! Αλλά….