RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΟΤΑΝ.....

  Ξαφνικά υποχώρησε το οδόστρωμα επί της πολυσύχναστης λεωφόρου Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία και πέραν του κινδύνου που δημιουργήθηκε για τα διερχόμενα οχήματα προκλήθηκε και κυκλοφοριακή συμφόρηση, αφού από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται χιλιάδες οχήματα.  


Σημειώνεται, ότι στο συγκεκριμένο σημείο έγινε επίστρωση με άσφαλτο, αλλά η ενέργεια αυτή δεν ήταν αρκετή να αποτρέψει νέα υποχώρηση του οδοστρώματος.  Επί τόπου έσπευσε ο επαρχιακός μηχανικός Δημοσίων Έργων, Λευτέρης Χρίστου, ο οποίος ανέφερε στον «Φ» ότι η καθίζηση επεσυνέβη ξαφνικά.  Υπάλληλοι των Δημοσίων Έργων κατέβηκαν στον λάκκο που δημιουργήθηκε από την υποχώρηση του οδοστρώματος και εξετάζοντας την κατάσταση, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη διαρροή νερού σε αγωγό του Τμήματος Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας.  

Ο κ. Χρίστου ανέφερε ότι προφανώς η διαρροή δεν ήταν χθεσινή ή σημερινή και ότι φαίνεται να υπέσκαψε σταδιακά το υπόστρωμα του δρόμου, ο οποίος και υποχώρησε.  Ο κ. Χρίστου ανέφερε ότι από το συγκεκριμένο σημείο περνούν οι αγωγοί όλων των υπηρεσιών, γι’ αυτό χρειάστηκε να επιθεωρήσουν και οι ίδιες το συμβάν.  Χθες το απόγευμα ενισχύθηκε το υπόστρωμα και τοποθετήθηκε το κατάλληλο υλικό και σήμερα αναμένεται να ασφαλτοστρωθεί.  Ο κ. Χρίστου εκτίμησε πως το πρόβλημα δεν θα επαναληφθεί. Όπως εξήγησε, κάτω από το συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν λαγούμια, τα οποία είναι υπεύθυνα για υποχωρήσεις του οδοστρώματος και σε άλλους δρόμους. philenews LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ