RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

"ΠΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΤΗ...." ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ....

Καίγεται η Λευκωσία και... λογικό είναι.... Είναι ξανά... πρωταθλητές..... Ο πιο χαρούμενος πρόεδρος στον κόσμο ήταν μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης ο οποίος είδε την ομάδα του να πανηγυρίζει το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ενώ παραδέχθηκε την συμφωνία με τον Ποτέ.

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση, μεγάλη ανακούφιση καθώς οι κόποι της χρονιά επιβραβεύτηκαν. Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο, στους ποδοσφαιριστές αλλά και στον κόσμο που ήταν δίπλα μας και στα πάνω και στα κάτω. Ήταν ένα μεγάλο πρωτάθλημα το οποίο θα μπορούσαμε να τελειώναμε πιο νωρίς αλλά έτσι τα έφεραν οι συγκυρίες…τέλος καλό όλα καλά» είπε αρχικά.


Για τους συνεχόμενους τίτλους…
«Είναι μια πορεία αρκετών χρόνων που συνεχίζεται και λένε πολλά οι επιτυχίες με το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη οι στόχοι κάθε χρόνο είναι οι ομίλοι. Είναι ένα στόχος που δίνει πολλά και στο πρεστίζ της ομάδας αλλά και στο οικονομικό».


Για την ενίσχυση…
«Ήδη υπογράψαμε με τον Ποτέ, υπάρχει μια διαπραγμάτευση με τον Ρουέδα και από κει και πέρα έχουμε τον κ. Λορένθο ο οποίος μαζί με την τεχνική ηγεσία θα δουλέψουν».

Για το θέμα Τόμας Κρίστιανσεν…
«Τώρα θα μπούμε στο ζουμί με Κρίστιανσεν, θα μιλήσουμε. Ο μόνος προπονητής με τον οποίο μιλήσαμε είναι ο κ. Κρίστιανσεν και τώρα που ξεκαθάρισε ο στόχος θα κάτσουμε πιο ήρεμα να μιλήσουμε».sport-fm.com.cy LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ