RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Το καλοκαίρι του 2018 παραδίδεται το ακριβότερο έργο που βρίσκεται υπό κατασκευή από το Τμήμα Δημοσίων Έργων στην Κύπρο. 

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε δηλώσεις του στο BusinessNews ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Χαράλαμπος Πετρίδης, ανέφερε πως «τελική ημερομηνία για την παράδοση ολόκληρου του έργου των Λεωφόρων Αγλαντζιάς – Λάρνακος – Αμμοχώστου είναι το καλοκαίρι του 2018».
Έργο το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή, με το συνολικό του κόστος να υπολογίζεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία η ανατολική πλευρά του δρόμου της Ελευθέριου Βενιζέλου και της Αμμοχώστου, η οποία φθάνει μέχρι το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς, την 1η Ιουνίου 2017 παραδίδεται η βόρεια πλευρά της Λεωφόρου Λάρνακος, από την ΣΠΕ Αγλαντζιάς μέχρι την συμβολή της Λεωφόρου Αμμοχώστου.
Την 1η Ιουλίου 2017 παραδίδεται η βόρεια πλευρά της Λεωφόρου Αγλαντζιάς από την ΣΠΕ μέχρι την Λεωφόρο Αθηνών, ενώ μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται να παραδοθούν και οι δυο πλευρές του δρόμου από το Πανεπιστήμιο Κύπρου έως το «Τριγωνάκι» στην Αγλαντζιά. 
Ο κύριος Πετρίδης, δήλωσε πως την Τετάρτη 17/5, είχαν συνάντηση όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του έργου στο εργοτάξιο για να συζητήσουν για την πορεία του έργου. 
Συγκεκριμένα στη συνάντηση, παρουσία του εργολάβου και της Διευθύντριας των Δημοσίων Έργων κυρίας Χρυστάλλας Μαλλούπα, επιβεβαιώθηκαν τα προαναφερθέντα χρονοδιαγράμματα. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, ο Δήμος ζητά συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς κάθε μήνα ούτως ώστε να γίνεται συζήτηση για τα ζητήματα που τυχών δημιουργούνται αλλά και για το κατά πόσο τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα.
LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ