RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ: ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΟ ΤΟΥ TYSON...

2η Διαμαρτυρία για την άγρια δολοφονία του Tyson 22/01/17 Ο Tyson δολοφονήθηκε άγρια στις 17/10/16 στην κοινότητα Μαρί στην Λάρνακα. 

Η μέρα της εξαφάνισης Στις 16/10/16 το πρωί ο κηδεμόνας του Tyson βγήκε στην αυλή για να τον καλημερίσει και να πάνε την καθημερινή βόλτα τους. Ο Tyson δεν ήταν εκεί. Στην θέση του υπήρχε μόνο το λουρί που ήταν δεμένος του ΧΩΡΙΣ να είναι κομμένο. Ο Tyson δεν το έκοψε, δεν χάθηκε, δεν έφυγε μόνος από το σπίτι του. \
Ο Tyson κλάπηκε. Γεγονός που όλοι οι αρμόδιοι αγνοούν! 
Ο κηδεμόνας του Tyson αμέσως έτρεξε να ψάξει τον σκύλο του σε διάφορα χωριά και καταφύγια της περιοχής και να αναρτήσει αγγελία στο διαδίκτυο σε περίπτωση που το δει κάποιος να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του. 
Στις 17/10/16 γύρω στις 16:00 το απόγευμα επικοινώνησε μαζί του στρατιώτης από την Ναυτική Βάση στο Μαρί και ανέφερε στον κηδεμόνα, ότι ο σκύλος του βρισκόταν στο στρατόπεδο αλλά τον έχει αναλάβει η κοινότητα Μαρί. 
Την ίδια στιγμή ο κηδεμόνας του Tyson κατευθύνθηκε προς την κοινότητα του Μαρί όπου συνάντησε την Μαρία Γεωργίου - κοινοτάρχης της κοινότητας. Να σημειώσουμε ότι λίγο πιο πριν είχε αναρτήσει φωτογραφία του Tyson στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ότι χαρίζεται φιλικός σκύλος. Η ίδια εφόσον της ανέφερε ο κηδεμόνα ότι ήρθε για να παραλάβει τον σκύλο του, ξεκάθαρα του είπε "Μα άργησες..." Την ίδια στιγμή πήρε "κάποιο" άτομο για να της πει που βρίσκεται ο σκύλος, αυτός της είπε ότι ο Tyson είναι νεκρός..... ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ είπε στον κηδεμόνα "Συγνώμη αλλά έπαιξε τον...." 
Ο 72χρονος που δολοφόνησε τον Tyson δύο φορές εξ επαφής ΔΕΝ ανήκει στο προσωπικό της κοινότητας. 
Η κοινοτάρχης της κοινότητας Μαρί του έχει "αναθέσει" αυτή την δουλειά προφανώς...... Ο 72χρονος όπως ο ίδιος είπε, πήρε τον Tyson από το στρατόπεδο, στην συνέχεια τον οδήγησε σε δικό του υποστατικό όπου ο Tyson "έγινε επιθετικός" καθώς αντίκρισε άλλους σκύλους.. Ο Tyson έχει μεγαλώσει με άλλους σκύλους!!!!!!!!!! 

Ο Tyson έγινε τόσο επιθετικός που ο 72χρονος κατάφερε να τον δέσει με σχοινί στον λαιμό και να τον οδηγήσει έξω από το χωριό, να τον δέσει σε μια ακακία και να τον πυροβολήσει... Ρε απάνθρωπο κτήνος αν ο σκύλος ήταν επιθετικός θα σε είχε φάει πριν προλάβεις να τα σκεφτείς όλα αυτά... Τόσο ο 72χρονος όσο και η κοινοτάρχης του Μαρί ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ TYSON. Η δήλωση της Μαρίας Γεωργίου - κοινοτάρχης κοινότητας Μαρί ".... Συγνώμη αλλά δυστυχώς είναι κάτι που έγινε.........." Αν είναι δυνατόν... συγνώμη αλλά έγινε;;;;;; Σκοτώνεις έτσι απλά τα ζώα και λες απλά έγινε;;;;; Συγνώμη αλλά οι δολοφόνοι θα τιμωρηθούν...... είναι κάτι που θα γίνει!ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ