RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΠΟΥ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ... ΑΙΜΑ

Λάρνακα: Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διατάγματα οκταήμερης κράτησης εναντίον ενός Ινδού ηλικίας 21 ετών και δύο Πακιστανών ηλικίας 22 και 23 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου 23χρονου Ινδού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου στη Δερύνεια.

 Ο Ινδός αντιμετωπίζει κατηγορίες συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού, μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικών οργάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αν και τοποθετεί τον εαυτό του στη σκηνή του εγκλήματος, ισχυρίζεται ότι δεν είχε ενεργό ανάμειξη σε αυτό. Οι δύο Πακιστανοί αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας μετά της διάπραξης κακουργήματος.  
Όπως κατέθεσε στο Δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της 4ης Ιανουαρίου 2017 ένας 19χρονος από την Ινδία μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας και κατήγγειλε ότι 15 λεπτά προηγουμένως έξω από το διαμέρισμα που διαμένει με άλλους επτά ομοεθνείς του στη Δερύνεια, πέντε άτομα από την Ινδία τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και ρόπαλα και τους χτύπησαν με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.  
Ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος με τους έξι ομοεθνείς του μετέβησαν σε παραλία για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ενός από αυτούς. Το γλέντι στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε σπίτι κοινού τους φίλου στην περιοχή Περνέρα. Οι έξι παραπονούμενοι πήγαν στο διαμέρισμά τους στη Δερύνεια και κατά τη διαδρομή ένας από τους καταζητούμενους τηλεφώνησε σ’ αυτόν που είχε λεκτική αντιπαράθεση και του είπε ότι θα πάνε στο σπίτι τους να τους δείρουν.  
Ταυτόχρονα ο 21χρονος τηλεφώνησε σε κοινό τους φίλο και του ανέφερε ότι θα πήγαινε στο σπίτι των ομοεθνών τους για να παλέψουν. Γύρω στις 02:15 ο 21χρονος ύποπτος μαζί με άλλους 4 Ινδούς και ένα άλλο πρόσωπο έφτασαν έξω από το διαμέρισμα των παραπονούμενων όπου σημειώθηκε συμπλοκή. Συγκεκριμένα οι δύο από τους Ινδούς επιτέθηκαν με μαχαίρια σε 23χρονο και τον μαχαίρωσαν δύο φορές, ενώ οι άλλοι επιτέθηκαν σε τρία πρόσωπα με μαχαίρια και ρόπαλα και τους τραυμάτισαν.philenews ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ