RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΜΠΕΛΑΔΕΣ


Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, επέβαλε στην Τζούλια Αλεξανδράτου ποινή φυλάκισης 5 ετών με αναστολή. 

Η Τζούλια κρίθηκε ένοχη για την ψευδή υπεύθυνη δήλωσή της σε δημόσια Αρχή για φοροδιαφυγή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η δικαστική υπόθεση ξεκίνησε λίγο αργότερα μετά την κυκλοφορία του πρώτου ροζ DVD της Τζούλιας, το 2010, από την εταιρία παραγωγής του Δημήτρη Σιρινάκη.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, το φιλί της Ελληνίδας Σταρ και του Γάλλου πορνοστάρ, Ίαν Σκοτ, αρχικά το είχαν πλασάρει σαν sex tape, το οποίο στη συνέχεια κλάπηκε και διέρρευσε χωρίς την έγκριση των πρωταγωνιστών.
Η Τζούλια τότε, εμφανίστηκε φανερά δυσαρεστημένη για την διαρροή αυτή.
Μετά από αυτή τη διαρροή, και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ήταν αναγκαστική η παρέμβαση του ΣΔΟΕ, που κάλεσε για έλεγχο τόσο την Τζούλια, όσο και την εταιρία παραγωγής του βίντεο, Sirina.
Στο δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρεται πως η Τζούλια υποστήριξε στην κατάθεσή της πως δεν είχε κάποιο συμφωνητικό με την εταιρία παραγωγής του DVD, και πως ούτε είχε εισπράξει κάποια αμοιβή γι’αυτό.
Στη συνέχεια δήλωσε πως η ταινία δεν ήταν για εμπορικούς λόγους, ενώ ο Δημήτρης Σιρινάκης, κατέθεσε το ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο είχε υπογράψει η Τζούλια Αλεξανδράτου για το DVD, έναντι αμοιβής 150.000 ευρώ.
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, κατέθεσαν στο δικαστήριο πως η Τζούλια έκανε ψευδή δήλωση, με αποτέλεσμα η εταιρία Sirina να αθωωθεί, αφού φάνηκε ότι ήταν σε όλα νόμιμη στη συνεργασία που είχαν με την πρωταγωνίστρια.
Εξού και η απόφαση του δικαστηρίου, να καταδικάσει την Τζούλια σε 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή.24news ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ