RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΠΡΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ "ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ...."

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να περάσει η Όλγα Ασσιωτου με τον αγαπημένο της Αντώνη Γεωργιάδη....

Ο γάμος αναμένεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο ενώ οι προετοιμασίες ήδη ξεκίνησαν.... Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που της έκανε ο καλός της σε συνέντευξη στον Ant1wo. 
Τότε είχε πει: "Αχχχχ!! 04/05/2015! Μια συνηθισμένη μέχρι τότε μέρα. Επιστρέφοντας από το γύρισμα πήγαμε μαζί να κάνουμε τα ψώνια για το σπίτι, και μετά το πρόγραμμα έλεγε να φτιάξουμε τις ντουλάπες μας για να υποδεχτούμε δειλά δειλά το καλοκαίρι! Στο μεταξύ ήρθε και η κολλητή μου και πιάσαμε τις γυναικείες μας κουβέντες! Ο Αντώνης μου, βρήκε μια δικαιολογία και έφυγε από το σπίτι! Ξαφνικά κτυπάει το τηλέφωνο της και φεύγει προς το μπαλκόνι! Με φωνάζει να βγω έξω και βλέπω κάτω, φίλους, κουμπάρους να μου κάνουν καντάδα με μια κιθάρα και λευκά μπαλόνια στο χέρι! "Βγες στο μπαλκόνι να δεις το φεγγάρι που φέγγει την πόλη..." (Πυξ-Λαξ) ήταν το πρώτο τραγούδι... της prive συναυλίας, που ολοκληρώθηκε με το "χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εγώ κρατάω την ουσία και ονειρεύομαι, παίρνω την κιθάρα μου και τραγουδάω σε αγαπάω και σε ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ".
Μετά, έτρεξε πάνω στο διαμέρισμα μας, γονάτισε και μου έκανε την πρόταση. Το δακτυλίδι το κατέβασαν τα ξαδέλφια του απ΄την ταράτσα με μπαλόνια. Ήταν όλα τέλεια οργανωμένα!  Θυμάμαι γονάτισα κι εγώ για να τον πάρω αγκαλιά και του είπα «για πάντα Μαζί!».  Με το ΝΑΙ, ελευθερώθηκαν τα λευκά μπαλόνια στον ουρανό, άναψαν αστεράκια στους δρόμους και συνεχίσαμε το πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με σαμπάνια και φρούτα! Ήταν ένας old school τρόπος με πολλές ρομαντικές πινελιές! ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ