RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΤΕΡ ΚΑΙΜΑΚΛΙΩΤΗΣ & ΜΑΘΙΟΥ ΖΟΡΠΑ - Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ... ΣΤΑΡ

Είναι και οι δύο... ΣΤΑΡ στο είδος τους. Ο πρώτος ένας από τους πιο αγαπητούς και famous ιερείς της κυπριακής Χριστιανοσύνης, με απίστευτους πιστούς να τον ακολουθούν σε κάθε θρησκευτικό του βήμα και ο δεύτερος ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους Κύπριους κούκλους στο χώρο του μόντελινγκ στο Λονδίνο. 

Ο λόγος για τους Πάτερ Παναγιώτη Καιμακλιώτη και το εντυπωσιακό μοντέλο Μάθιου Ζορπά. Η μαμά του δεύτερου είναι από Αγιο Επιφάνιο και έχει το νηπιαγωγειο Montessori όπου και εκεί οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια. Φυσικά ο Μάθιου μένει μόνιμα στο Λονδίνο και είναι ένας από τους επτά Κύπριους παγκοσμίως που κάνουν λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό αφού για εβδομάδες είχε τον τίτλο του πιο καλοντυμένου άνδρα.

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΘΙΟΥ
Η πρώτη του δουλειά ήταν στη διοργάνωση της λονδρέζικης Εβδομάδας Μόδας, και συνέχισε  στον οίκο Vivienne Westwood και στη Saatchi&Saatchi. Πέρα από τη μόδα, ο Μάθιου Ζόρπας  διδάσκει στον Instituto Marangoni Business of Luxury, ενώ κρατηθείτε έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους όπως Gucci, Armani Exchange και Zegna ενώ τελευταία με τον οίκο Tommy Hilfige. Ο Μάθιου σήμερα βρίσκεται στην Κύπρο όπου και επισκέφθηκε το χωριό του για να παραστεί στο μνημόσυνο της αγαπημένης του γιαγιάς. Εκεί ήταν που συναντήθηκε και πάλι με τον Πάτερ Παναγιώτη Καιμακλιώτη.ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ