RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΤΑΓΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ Ε.Φ - ΤΑ... ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

ΟΧΙ κάτω από οκτώ υπηρεσίες το μήνα, ΟΧΙ απαλλαγή μετά από υπηρεσία που θα ξεκινάει από το πρωί της ίδιας μέρας και θα τελειώνει την επόμενη μέρα το μεσημέρι.

Το θέμα που συζητείται παντού είναι η επιστολή του υπουργείου Άμυνας προς τις μονάδες που έφθασε μόλις την Παρασκεύη η οποία αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι μετά τα ΕΚΕ απο τον Ιανουάριο οι συμβασιούχοι οπλίτες θα έχουν ΟΚΤΩ υπηρεσίες χωρίς απαλλαγή.

Σύμφωνα λοιπόν με τον οδηγό εργοδότησης που εξέδωσε το ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ καμία δουλειά δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 48 ώρες εβδομαδιαίως. Κι όταν αναφέρει για 48 ώρες συμπεριλαμβάνει και τις υπερωρίες μέσα.... Πως λοιπόν το Υπουργείο ΆΜΥΝΑΣ έδωσε να υπογράψει συμβόλαιο στους συμβασιούχους οπλίτες χωρίς να αναφέρει μέσα τις ώρες εργασίας και πως ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ οι οπλίτες αυτοί να ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.

ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ της κυβέρνησης κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δουν τους βασικούς νόμους της εργοδότησης ή μήπως το ένα "παραβιάζει" τους κανόνες του άλλου; ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ