RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΙΔΗΣΗ.....

    Στα κατεχόμενα, στην περιοχή Αχερίτου συνελήφθη η Ρωσίδα Svetlana Bezpyataya μαζί με τέσσερις Ε/κ με την κατηγορία ότι εισήλθε σε “στρατιωτική περιοχή” ενώ μετά την σύλληψη της η “αστυνομία” ανακάλυψε ότι πρόκειται για άτομο το οποίο αναζητούσε και η Ιντερπόλ, μετά από αίτημα των ρωσικών αρχών, για απαγωγή παιδιού, το οποίο έφερε η ίδια στον κόσμο ως παρένθετη μητέρα.  

Το θέμα προβάλλει πρωτοσέλιδα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα “Κίπρις” με τον τίτλο “Η παρένθετη μητέρα απήγαγε το παιδί”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά την σύλληψη της η Bezpyataya κρατούσε στην αγκαλιά της το 17μηνών κοριτσάκι, το οποίο απήγαγε από τους γονείς του. Η Bezpyataya είναι η παρένθετη μητέρα του παιδιού.  
Η εφημερίδα γράφει ότι, ο πατέρας του παιδιού, Ρώσος, κατέθεσε αγωγή εναντίον της Bezpyataya και ότι την ψάχνει η Ιντερπόλ ενώ μετά την σύλληψη της ο πατέρας έστειλε στα κατεχόμενα Ρώσο Δικηγόρο, ο οποίος συνεργάζεται με Τ/κ δικηγόρους για την υπόθεση της απαγωγής του παιδιού του.  
Αναφέρει ακόμα ότι, το “δικαστήριο” εξέδωσε διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον και της παρένθετης μητέρας αλλά και των τεσσάρων Ε/κ, που φαίνεται ότι αυτοί την βοήθησαν να διαφύγει στα κατεχόμενα.  
Στο δημοσίευμα γίνεται ακόμα λόγος για έκδοση διατάγματος σύλληψης της και από τις “ε/κ αρχές”, όπως αποκαλεί τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.  
Το παιδί κατά την σύλληψη της παρένθετης μητέρας φορούσε ρούχα αγορίστικα για να μην προκαλέσει υποψίες ότι πρόκειται για το παιδί που απήγαγε, γράφει η εφημερίδα.  Σύμφωνα με τα όσα είπε η Bezpyataya στις “αρχές” των κατεχομένων, το παιδί είναι ο καρπός του παράνομου έρωτα της με τον Ρώσο, και ότι μετά την γέννηση του το ζευγάρι ήθελε να της πάρει το παιδί.  Πηγή: KYΠΕ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ